Carola Tebbens bij de nieuwe najaarscollectie.
Carola Tebbens bij de nieuwe najaarscollectie. Foto: Mariska Wildeman

Een kleurrijk najaar bij
Tebbens Modehuis

HALSTEREN - Voor deze modespecial gingen wij in gesprek met Carola Tebbens van Tebbens Modehuis, al meer dan 75 jaar een begrip in Bergen op Zoom.

Met een klantengroep van dames tussen de dertig en honderd jaar kunnen we stellen dat bij Tebbens Modehuis zowel moeder als dochter kan slagen voor een nieuwe garderobe.
De reden waarom klanten terug blijven komen naar de zaak aan de Steenbergsestraat 30 is vaak toch de service en eerlijkheid. "Wanneer de klant binnenkomt laten we ze eerst even rondkijken en als ze advies wenst te krijgen zullen wij dat altijd op een eerlijke manier geven, bijvoorbeeld door middel van setjes bij elkaar te zoeken", vertelt Carola. Voor het najaars- en winterseizoen is er gekeken naar diverse kleuren zodat die voor iedereen gecombineerd kunnen worden met wat donkerdere kleding. Er zijn niet alleen de nieuwe seizoenkleuren in de winkel te vinden maar ook kleding in andere tinten. "Is bijvoorbeeld bruin, wat je veel gaat zien dit seizoen, niet je kleur dan ben je snel klaar. Daarom willen wij ook iets anders aan kunnen bieden", aldus Carola, "we hebben de winkel verdeeld per kleur en hebben sets bij elkaar gehangen."

Tebbens Modehuis is elke dag geopend behalve maandag en op elke laatste zondag van de maand: koopzondag.