Raymond en Dianne Kessel.
Raymond en Dianne Kessel.

Vijf jaar Kessel’s Slijterij in Halsteren

HALSTEREN – Kessel’s Slijterij Gall & Gall bestaat vijf jaar, en dat wordt de hele maand gevierd. Dat grote feest is logisch: ondernemers Raymond en Dianne Kessel voelen zich helemaal thuis in Halsteren: “We willen onze klanten bedanken voor de “warme deken” die we al vijf jaar voelen!”


Toen ze vijf jaar geleden hun intrek namen in hun nieuwe slijterij in de Halsterse Dorpsstraat waren Raymond en Dianne Kessel al gepokt en gemazeld als ondernemer. Al 27 jaar runden ze hun eigen slijterij in het centrum van Oudenbosch. Om hen heen zagen ze het winkelaanbod daar uitdunnen: “Dat doet iets met de sfeer in een dorp”, zeggen ze. Toen ze de kans kregen om de vestiging van Gall & Gall in Halsteren over te nemen, zagen ze meteen het unieke van de kans: “Het aanbod van een goedlopende winkel in een dorp met een gezond winkelaanbod was een kans die we niet konden laten liggen.”
Nog anderhalf jaar draaiden Dianne en Raymond hun winkel in Oudenbosch naast die in Halsteren, maar ruim drie jaar geleden besloten ze hun winkel in Oudenbosch definitief te sluiten en zich volledig op Halsteren te richten. Met succes!

“We zijn dik tevreden”, zeggen Dianne en Raymond, “vanaf de eerste dag voelde Halsteren als een warme deken. Onze klanten hebben ons fantastisch ontvangen, en na vijf jaar hebben we met veel van hen een bijzonder goede band opgebouwd. In Halsteren hebben wij, ons hele team eigenlijk, het plezier in het werk weer teruggevonden. Daarom willen we ons vijfjarig bestaan voor en mét onze klanten vieren. Oktober is een feestmaand in onze winkel.”


Feestbiertje

Die feestmaand brengt allerlei leuke geschenkjes voor klanten, maar ook een cocktailbar die klanten in staat stelt om, op vrijdag 21 oktober tussen 16.00 uur en 20.00 uur, de lekkerste cocktails te proeven. Een week later, op vrijdag 28 oktober tussen 15.00 uur en 18.00 uur, volgt een bijzondere rumproeverij. Bovendien verschijnt in oktober ook het “feestbiertje” Lang Zal Die Leven van Brouwerij Hert Bier in de schappen van Kessel’s Slijterij. “Iedereen die dat biertje in oktober koopt maakt kans op een High Beer voor vier personen bij Gasterij De Kladde”, zeggen Raymond en Dianne, “want genieten van bier is natuurlijk leuker met vrienden.”

Hun Halsterse klanten zijn Raymond en Dianne dankbaar voor de afgelopen vijf jaar. "Maar”, zeggen ze, "ook ons team verdient een bedankje. Op hen kunnen we altijd bouwen. Wat ons betreft gaan we volle kracht vooruit naar ons tienjarig bestaan. Met zo'n team, en zulke fijne klanten moet dat zeker lukken!”