Afbeelding
Foto:

De vloer die je verdient

BERGEN OP ZOOM – De Parket en Laminaatwinkel weet alles van vloeren, en dat is maar goed ook. Of je woning nu groot, klein, oud of nieuw is, de vloer is immers beeldbepalend. Sascha en André Verdult zorgen dat jouw woning de vloer krijgt die je verdient.


Al sinds 2006 is de Parket- en Laminaatwinkel een begrip in Bergen op Zoom. Sinds Sascha en André Verdult de winkel overnamen van oprichter Sjaak Honcoop, nu ruim twee jaar geleden, is die reputatie alleen maar verder versterkt. André heeft veel ervaring als parketteur, en de combinatie met het verkooptalent van Sascha blijkt een gouden: klanten weten dat ze bij de Parket- en Laminaatwinkel terecht kunnen voor het beste advies, en de mooiste vloer.

Op het gebied van vloeren is er steeds meer mogelijk, en de Parket- en Laminaatwinkel volgt de trends op de voet, in laminaat maar inmiddels ook in het razendpopulaire pvc. Het assortiment groeit elk jaar, net als het merkenportfolio. “Hongaarse punt, visgraatvloeren en vloeren in betonlook blijven onverminderd populair”, zegt Sascha. “Terwijl laminaat en pvc allebei hun eigen sterke punten hebben. Laminaat is mooi en warm, pvc is vochtbestendig en sterk. Wij helpen klanten om de juiste keuze te maken, en nog steeds horen we vaak hoe tevreden klanten zijn over onze service. We hebben deze winkel twee jaar geleden overgenomen om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen, en hoe meer we merken hoezeer mensen dat waarderen, hoe leuker het wordt.”

Klanten zo goed mogelijk helpen begint bij de Parket- en Laminaatwinkel al bij de ondervloer. "Welke vloer je ook kiest, de ondervloer moet kloppen”, zegt Sascha. "Daarin maken wij het verschil, wij weten wat een vloer kan en wat hij nodig heeft om tot zijn recht te komen. Thuis inmeten, of thuis een kleurstaal beoordelen, dat kan bij ons allemaal. Bovendien kunnen we ambachtelijke houten vloeren leggen, en vloeren en trappen renoveren. Zo kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het woongenot van onze klanten. In huis moet je je goed voelen. Dat gevoel begint bij onze winkel en eindigt thuis, met de nieuwe vloer waarvan je droomde.”

Afbeelding