Liefhebbers
Liefhebbers Foto: Piet Brocatus

Sluitingsrit voor de Liefhebbers

Algemeen

HALSTEREN - Op zondag 16 oktober wordt het fietsseizoen van TTC de Liefhebbers met een korte rit afgesloten. De recreanten en beide trimmersgroepen vertrekken zoals gewoonlijk om 9.00 uur op het Dorpsplein aan de Dorpsstraat, nabij de AH.

Na een rit van 25 kilometer voor de recreanten en 40 kilometer voor de trimmers eindigt het actieve fietsseizoen, met een gezamenlijk kopje koffie en iets lekkers, bij clublokaal Café-Zaal Tivoli.

Op 23 oktober wordt het fietsseizoen 2022 officieel afgesloten met een feestmiddag en het bekend maken en huldigen van de clubkampioenen en een aantal jubilarissen.

De echte sportievelingen stoppen uiteraard niet met het lekker buiten bezig zijn. Een aantal trimmers trekt met de mountainbike de paden op, terwijl een aantal recreanten de wandelschoenen aantrekt en lekker gaat wandelen. Vertrek is elke zondag om 9.30 uur vanaf Monkey Town bij de Melanen in Halsteren. Na afloop van de tochten wordt hier gezamenlijk koffie gedronken. Iedereen kan zonder verdere verplichtingen meewandelen of meefietsen.