Afrikaanse middag

ZUIDWESTHOEK - REGIO - Stichting Onderlinge Samenwerking St. Anthony's Hospital vertrekt binnenkort naar Ghana. Naar het ziekenhuis waar de voorzitter geboren is toen haar ouders dit ziekenhuis opstartten in de jaren 60. 

Voor vertrek naar Ghana organiseert SOSSAH voor het eerst een evenement in MFC De Kloek In Huijbergen, het Volta Festival op zondag 9 oktober van 14.00 tot 17.00 uur.
Op het programma staan entertainment, consumptie en een Info-hoek voor SOSSAH. De opbrengst is bestemd voor steun aan het ziekenhuis en om de kwetsbare bevolking in de Volta Regio in Ghana op weg te helpen naar zelfredzaamheid. Iedereen is van harte uitgenodigd voor een gezellige en feestelijke middag in Afrikaanse sfeer.


 SOSSAH wil met regelmaat dergelijke evenementen organiseren.

Doel hiervan is aansluiten bij andere NGO's en ziekenhuizen, fondsen sponsors en vrijwilligers werven en informatie geven. Met de focus op het ziekenhuis, St. Anthony's Hospital. Het gaat ons om hen en niet om wie het allemaal doet. Het ziekenhuis zelf is daarom ook zeer actief zodat ze van hun afhankelijkheid van vooral SOSSAH afkomen.

Onder het genot van een consumptie en entertainment organiseren wij een gezellige middag in Afrikaanse sfeer.

Zondag 9 oktober,  6 dagen voor ons tweejarig bestaan organiseren wij voor het eerst een eigen Volta Festival.

Iedereen is van harte uitgenodigd voor een gezellige en feestelijke middag in Afrikaanse sfeer, met muziek, entertainment, informatie en een consumptie.

Wij hopen dat er veel mensen komen! Dat is gunstig voor het ziekenhuis, voor voor onze acts, onze gastheer/vrouw MFC De Kloek en voor onze werkzaamheden.

Zonder publiciteit bestaat het risico op weinig bezoekers. Daarom zouden wij het enorm waarderen als het nog mogelijk zou zijn om aandacht te geven aan ons eerste festival. Vlak voor ons tweejarig bestaan. 

In de toekomst gaan wij ons vaker richten op evenementen t.b.v. het ziekenhuis en van de kwetsbare gemeenschappen in de Volta Regio in Ghana.

Namens SOSSAH de beste wensen, blijf gezond. Hopelijk spoedig tot ziens .


Annemieke de Bruijckere 

adbruijckere@gmail.com