Afbeelding

Toekomst protestantse kerk

Algemeen

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Op dinsdag 11 oktober wordt er een bijeenkomst gehouden over de toekomst van de protestantse kerk. 

Ds. René de Reuver, scriba van de landelijke Synode van de PKN en ds. Marco Luijk, classispredikant van de classis Noord-Brabant, Limburg en Réunion Wallonne zullen spreken over De kerk van de toekomst en De toekomst van de plaatselijke kerken. Deze bijeenkomst wordt gehouden in de Ontmoetingskerk, Bolwerk-Zuid 134, Bergen op Zoom. 

Het programma begint, na inloop, om 16.30 uur met lezing ‘De toekomst van de plaatselijke gemeente en hoe levendig die kan zijn’ door ds. Marco Luijk. 18.00 uur: Soep en broodmaaltijd, hiervoor aanmelden bij Gea Ros, e-mail: scribapghnv@gmail.com of 0164-230588. 19.30 uur; Lezing door ds. René de Reuver. 

21.10 uurAfronding, sluiting en napraten onder het genot van een drankje Het is mogelijk om alleen aan het middag- of avondprogramma deel te nemen. Voor de maaltijd dient u zich op te geven We hopen u op deze - naar verwachting boeiende - bijeenkomst te mogen begroeten.