Peter en Ludo van der Poel.
Peter en Ludo van der Poel. Foto: Dennis van Loenhout

Vakmanschap in actie!

OSSENDRECHT – Het team van Van der Poel Montage bestaat uit ervaren vakmannen. Ze weten alles van garagedeuren, rolluiken, zonweringen en domotica, en ze leren nog elke dag bij. De reden waarom ze dat doen is nog steeds eenvoudig: “Je klanten kunnen tonen dat je doet wat je belooft, dat blijft enorm veel voldoening geven.”

De broers Ludo en Peter van der Poel weten hoe je klanten ontzorgt: door te doen wat je belooft en te zorgen dat alles wat je installeert perfect functioneert. “Wij komen altijd vrijblijvend langs om zaken in te meten. Dan kunnen klanten gerust zijn dat alles klopt en weten wij dat we de kwaliteit kunnen leveren die we willen”, zegt Ludo van der Poel. “De kosten van vakmanschap betalen zich altijd terug, dat merken onze klanten elke dag. Wij weten dat tevreden klanten belangrijk zijn, daarom maken wij er ook altijd werk van om een scherpe aanbieding te doen.” 

Daarin krijgt Van der Poel Montage hulp van Novoferm, specialist in  sectionaaldeuren en – nog altijd zeer populaire – duoports. Dit najaar loopt er tot en met 31 december een aantrekkelijke kortingsactie bij aanschaf van een geïsoleerde garagedeur. 

Van der Poel Montage ziet niet alleen dat veel mensen een nieuwe garagedeur zoeken, ook de vraag naar zonwering, rolluiken en screens is onverminderd groot. Daar zweert Van der Poel Montage bij de producten van Somfy, volgens de broers Van der Poel een "degelijk, sterk en solide merk.” 

“Zoals de deuren van Novoferm kun je ook de producten van Somfy op afstand bedienen. Wanneer de zon doorbreekt kun je op afstand je zonwering neerlaten zodat je huis niet te warm wordt, en wanneer je op vakantie bent kun je vanaf je vakantieadres je rolluiken dichtdoen, zodat je altijd weet dat je huis goed beveiligd is”, zegt Peter van der Poel. “Onze klanten zijn regelmatig verbaasd over de mogelijkheden die er zijn en dat geldt ook voor ons, we leren elke dag bij. Maar dat is precies wat ons vak mooi maakt.” 


Mooi beroep

Van der Poel Montage is altijd op zoek naar vaklui met technisch inzicht, de bereidheid om te leren en de wil om te werken. “Een mooier beroep is er niet”, zeggen Peter en Ludo, “elke dag is anders, je komt bij bedrijven en particulieren, het loon is goed, we zorgen voor goede werkomstandigheden en garanderen je dat het werk nooit saai is.”




"Onze klanten zijn regelmatig verbaasd over de mogelijkheden die er zijn en dat geldt ook voor ons"