Het team van Keijzerskroon (Foto's: Afonso Pereira).
Het team van Keijzerskroon (Foto's: Afonso Pereira). Foto: Afonso Pereira

Keijzerskroon is juweel van een kapsalon

LEPELSTRAAT - Er heeft een ware metamorfose plaatsgevonden aan de Kerkstraat 25 in Lepelstraat: kapsalon De Haren van Keijzer van topkapster Natasja Keijzer is compleet verbouwd. Op 24 september opende haar bekende collega Mari van de Ven haar nieuwe trots, onder een nieuwe naam: Keijzerskroon. Eén kapsalon die haar vestigingen van weleer vervangt. Hier komt alles samen waar Natasja voor staat: hoogste kwaliteit vaktechniek, ongelimiteerde creativiteit en alleen de beste producten – en dat alles in een prachtige ambiance waar het goed toeven is. 


Van De Knipperij naar De Haren van de Keijzer naar Keijzerskroon – het mag duidelijk zijn dat Natasja Keijzer de lat steeds een beetje hoger legt. In 1999 opende ze haar eerste salon in Lepelstraat: De Knipperij. Binnen een paar jaar kwamen er drie vestigingen bij en was de naam veranderd in De Haren van de Keijzer. 

Nu bijna 25 jaar verder en als Creative Director voor tal van grote merken op alle grote podia in de wereld haar kunsten te hebben vertoond en vele Awards te hebben gewonnen gooit Natasja het roer om: terug naar de basis met één salon met de naam Keijzerskroon. 


“Verwennen is waar ik goed in ben”

“Ondernemen is je nek uit steken en het is altijd mijn droom geweest om een salon geheel volgens mijn wensen te hebben”, zegt Natasja. 

En dus besloot ze zich te concentreren op de plek waar alles begon en de salon in Lepelstraat rigoureus te verbouwen, geheel volgens haar wensen én die van haar klanten. “Het was een megaverbouwing, die drie maanden in beslag nam. Maar het resultaat mag er zijn: een salon met zeventien stoelen die tegemoet komt aan de wensen van de meest verwende klant. Want verwennen is waar we goed in zijn. Dat verwennen bestaat uit het aanbieden van de hoogste kwaliteit vaktechniek en ongelimiteerde creativiteit, in een prettige ambiance waar het goed toeven is. Voor zowel mijn klanten als mijn medewerkers.”


Chique en warm

Vanaf 24 september kunnen klanten van Keijzerskroon dit zelf ervaren. De salon in het hart van Lepelstraat omgetoverd tot een juweel van een zaak. De moderne, chique salon ademt een warme, gezellige sfeer uit. Wie binnenloopt, voelt zich meteen welkom. “Het voelt als thuiskomen”, zegt Natasja, zeker ook omdat we werken met ons vertrouwde team van topstylisten. 



Kapsalon Keijzerskroon is geopend op dinsdag en woensdag van 8.30 tot 21.00 uur, op donderdag en vrijdag van 8.30 tot 17.30 en op zaterdag van 8.00 tot 14.00 uur. Een afspraak maken kan online of telefonisch 0164 630 065. Producten van L'ANZA of KIS zijn te koop in de kapsalon of via de webshop: 
www.keijzerskroon.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding