Halloweentocht Putte komt terug

PUTTE - Zoals men wellicht weet, bestond de organisatie HIP Halloween in Putte al. Deze organisatie is helaas moeten stoppen enkele jaren terug doordat er geen animo was om de organisatie van deze activiteit op te pakken en door te zetten. Kinderen kunnen zich 22 september aanmelden. 


Nu vond een viertal moeders uit Putte het zo zonde dat er geen Halloween georganiseerd werd voor de kinderen dat zij hebben besloten dit HIP op te pakken. Vorig jaar hebben ze dit last minute georganiseerd en het beviel hen goed! Nu hebben ze in overleg met het oude bestuur van HIP besloten om deze organisatie weer nieuw leven in te blazen. De initiatiefneemsters hebben alle tips en informatie gekregen en gaan dit jaar als HIP de Halloweentocht organiseren.

Ze organiseren voor zaterdag 5 november 2022 een gezellige kinderspelletjesmiddag, van 13:00 tot 16:00 uur in MFC De Biezen. Dit is tevens gratis en voor iedereen en diezelfde dag wordt er een Halloweentocht georganiseerd van 18:00 tot 21:00 uur door de straten van Putte. 

Voor deze Halloweentocht kunnen de kinderen zich inschrijven op 22 september op de locatie MFC De Biezen tussen 14:00 en 18:00 uur. De kosten zijn 4 euro per kind. We hebben een limiet moeten stellen van 400 kindjes voor de Halloweentocht, vol=vol. Het Halloween thema is 'Kermis'. Op de dag zelf (5-11-2022) kunnen ze tussen 13:00-16:00 bij MFC De Biezen hun goodybag met plattegrond en deelnamebewijs ophalen. Om 18.00 uur begint het spektakel.

 

Wij hopen U ook hiermee alvast warm te hebben gemaakt om eens een kijkje te komen nemen deze dag.

 

Mvg,

Chantal, Aleksandra, Floortje en Corina