Afbeelding
Foto:

Meat & Seafoodmarket uitstekend idee G&B

YERSEKE – G&B Vlees & Vishandel is een relatief jong bedrijf, maar het barst van de ambitie en de ideeën. Eén van die ideeën resulteerde in een Meat & Seafoodmarket die vlees en vis van restaurantkwaliteit thuis op de eettafel brengt. Een uitstekend idee van G&B, kortom!


Voor de horecabranche was de coronaperiode extreem moeilijk, dus ook een vlees- en vishandel die haar producten levert aan de horeca had het in die tijd niet makkelijk. Zoals veel bedrijven moest G&B Vlees & Vishandel in die tijd creatief zijn. Dat leidde tot een pop-up store waarin producten direct werden aangeboden aan de particulier. Die particulier, die het “thuis uit eten gaan” had ontdekt maakt er gretig gebruik van. “De lockdown ging gelukkig voorbij, maar onze pop-up store was zo’n groot succes, en de reacties van klanten waren zo enorm lovend, dat bij ons het idee stond om een permanente winkel te starten”, zegt Nelline Goedegebure van G&B. Dat idee leidde tot de Meat & Seafoodmarket by G&B, die op 24 september wordt geopend.


Particuliere fijnproevers

In haar pand aan de Wulk in Yerseke heeft G&B een compacte en moderne winkelruimte ingericht, die vanaf 24 september elke woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend is voor particuliere fijnproevers. Wat klanten kunnen verwachten legt Nelline Goedegebure uit: “Voorheen leverden we onze producten uitsluitend aan de horeca. Uitstekende kwaliteit, service en een eerlijke prijs zijn onze pijlers, en daarmee hebben we een grote klantenkring opgebouwd in Zuid-Nederland, waaronder zich ook diverse sterrenrestaurants bevinden. Bij ons vinden ze puur en onbewerkt vlees, en de meest verse vis van absolute topkwaliteit. Zalm, kabeljauw, slibtong, mosselen, maar ook sashimi, tataki, Ibericoham, eendenborst, hert, konijn of haas vind je in ons assortiment. En vanaf nu kunnen dus ook particuliere klanten daarvoor bij ons terecht. Thuis uit eten gaan is immers nog steeds leuk en gezellig. Dat verdient toch producten van topkwaliteit?”


Tips en recepten

Op 24 september opent G&B haar Meat & Seafoodmarket op de meest toepasselijke wijze. Er is een stand met verse friet, er kan geproefd worden van de beste Ibericoham, een wijnhandel komt alles vertellen over haar beste wijnen en barbecuekok en schrijver Jeroen Hazebroek is aanwezig om zijn ambacht te demonstreren en erover te vertellen. Bovendien is ook de eigen kok van G&B aanwezig, die ook daarna dagelijks in de winkel te vinden is om klanten te voorzien van tips en recepten.


Openingstijden

De Meat & Seafoodmarket by G&B is gevestigd aan de Wulk 8 in Yerseke. Op woensdag is de winkel geopend van 9.00 tot 17.00 uur, op donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding