Rian straalt in de nieuwe collectie van Curvy by Rian.
Rian straalt in de nieuwe collectie van Curvy by Rian. Foto: Mariska Wildeman

Curvy by Rian: voor het juiste advies en de juiste maat

HALSTEREN - Bij Rian Rijnberg in de winkel aan Dorpsstraat 102 in Halsteren staat mode voor elk curvy figuur centraal. Ze focust zich daarom vooral op de pasvorm voor borsten, buik en billen.


In het verleden werd plussize mode vaak geassocieerd met degelijke ouderwetse mode, maar dat is tegenwoordig zeker niet meer. Bij Curvy by Rian vind je juist trendy en wat apartere kleding voor elke gelegenheid. 

Wat je komend seizoen veel terug gaat zien zijn de warme herfsttinten, denk hierbij aan oranje, bruin, groen en blauw. De bodywarmer is echt een hit deze herfst en winter, samen met het pied-de-poulepatroon, dat veel gedragen zal worden in pakken. Denk hierbij aan een broek en blazer in travelstof met het zwart- wit patroon. Draag je het met een sneaker dan is het casual maar combineer je dit met een leuke pump dan creƫer je gelijk een andere outfit.

Wanneer Rian op inkoop gaat, neemt ze vaak een vriendin mee en houden ze samen de klant in het achterhoofd om voor ieder wat wils te kopen voor de nieuwe seizoenen. "Bij mij vind je echt mooie producten van goede kwaliteit en de betere stoffen waar je jaren mee vooruit kan", aldus Rian.


Modeshow
"Wat ook nog leuk is om te vermelden is, dat we op zaterdag 1 oktober 2022 om 14:00 uur een van top tot teen verzorgde modeshow hebben met een hapje, drankje en een loterij bij Curvy by Rian. Graag wel even vooraf aanmelden, dat kan via 06-40882148, want vol=vol."