Afbeelding
Foto:

Frisse look voor Inema Mode

THOLEN – Niet alleen de klanten van Inema Mode houden van een frisse look, ook de winkel zelf had er behoefte aan. Daarom gaat Inema Mode het nieuwe seizoen tegemoet met een nieuwe, frisse huisstijl en een collectie die bol staat van kleur en vrolijkheid. Het najaar kan nauwelijks beter beginnen.

Voor de “meiden” van Inema Mode was de zomer van 2022 er één om niet snel te vergeten. Van corona was geen sprake, de klanten stroomden massaal toe, allemaal met een zonnig humeur en zin in een mooie, frisse outfit. “Samen besloten we dat het ook tijd was om onze winkel een opfrisbeurt te geven”, zegt Anne-Marie Slimmens, “het feit dat ik dit jaar 15 jaar in deze winkel zit was daar een mooie gelegenheid voor. Met het hele team hebben we het beste ontwerp gekozen. Onze oude huisstijl was strak en donker, de nieuwe look is zachter en vriendelijker. Dat past bij ons!”

Nu het najaar op het punt van uitbarsten staat zijn de rekken van Inema Mode gevuld met een mooie collectie, voor alle leeftijden. “Opvallend is hoeveel vrolijke kleuren je ziet: kobaltblauw, rood, allerlei soorten roze en veel aardetinten. De vrolijkheid van na corona zet zich gewoon nog even door, ook in de vele bloementinten die je ziet”, zegt Anne-Marie. “Mooi is ook dat jurken op dit moment helemaal in zijn. Jurken benadrukken je vrouwelijkheid en die mag gezien worden. Wij hebben jurken voor dames van alle leeftijden en voor elke gelegenheid. Maar natuurlijk is ook onze collectie dames- en herenjeans in diverse maten altijd op peil. Wij zoeken altijd naar afwisseling, daar worden onze klanten blij van.”

Ook zoekt Inema Mode naar een medewerker om het bestaande team van 3 gedurende één dag per week aan te vullen "Om bij ons te werken moet je van mode houden, maar vooral van mensen. De omgang met onze klanten, een praatje en oprechte interesse zijn voor ons het belangrijkste. Onze nieuwe kracht wordt deel van een rustig, maar wel keileuk team”, zegt Anne-Marie. Die benadrukt nog maar eens hoeveel zin iedereen bij Inema Mode heeft in het najaar: "Alles is tiptop, wij zijn er klaar voor!”