Dewi en Liane zijn enthousiast over de nieuwe collectie bij Loft 56.
Dewi en Liane zijn enthousiast over de nieuwe collectie bij Loft 56. Foto: Mariska Wildeman

Breed assortiment bij Loft 56

HALSTEREN - Voor de modespecial zijn we langs geweest bij Loft 56 aan de Halsterseweg en hebben gesproken met Dewi en Liane over de nieuwe collectie. Zij staan bij hun klanten bekend om de goede service en mooie collecties die elk seizoen worden ingekocht met de klant in het achterhoofd.

We vroegen welke kleuren moet je echt in je kast hebben hangen voor het najaar? "Komend seizoen zie je bij ons vaak de nude kleuren samen met kobalt blauw. De kleding is in kleur wat meer basic maar er zit een unieke touch aan, denk hierbij aan een speciaal werkje of ruffles", vertelt Dewi. De stof die je weer terug ziet komen is de teddystof, dit is zowel bij de kleding als bij de woon- en lifestyle. "Het leuke hieraan is natuurlijk dat wij een kledingwinkel zijn en een meubelzaak. Hierdoor kunnen wij blijven combineren en wisselen met de aankleding van de winkel", aldus Dewi. 

In de winkel valt het op dat alles niet op merk maar op kleur hangt, hiermee willen ze rust en overzicht uitstralen en een huiselijke sfeer creëren. 

Op de vraag 'welk item moet je beslist aan je eigen collectie toevoegen', kunnen de dames niet maar één kledingstuk opnoemen. "Eigenlijk is alles leuk, dit is echt een van de leukste collecties die we tot nu toe hebben gehad sinds ik hier werk!", luidt het antwoord van Dewi. Liane vult daarop aan: "Ik kan ook niet één specifiek kledingstuk noemen, we hebben zo veel leuks, voor elke gelegenheid en elke klant wel iets."