Ilona Leenaarts
Ilona Leenaarts Foto: Jan de Carpentier

Kleinschalig wonen met dementie

BERGEN OP ZOOM - Voor donderdag 15 september organiseert Gastenhuis Bergen op Zoom, liefdevol thuis voor 22 mensen met dementie, een voorlichtingsbijeenkomst. Deze avond is bedoeld voor iedereen die benieuwd is naar de mogelijkheden van wonen en werken in een kleinschalig, open huis voor mensen met dementie in Bergen op Zoom. 


U maakt kennis met Ilona Leenaarts, die deze vestiging leidt. Er is alle gelegenheid voor het stellen van vragen en u krijgt een rondleiding door het huis. Uiteraard is dat helemaal vrijblijvend. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten! 

Locatie: Maskeplaats 58, 4611 ES Bergen op Zoom 

Datum: 15 september 2022 van 19.30-21.00 uur 

Meer info over Gastenhuis Bergen op Zoom - via onze website op https://hetgastenhuis.nl/vestiging/bergen-op-zoom/ 

Aanmelden – via onze website op https://hetgastenhuis.nl/2022/08/03/kom-naar-de-voorlichtingsbijeenkomst-bij-gastenhuis-bergen-op-zoom/ 


Bijzonderheden: 

Dit Gastenhuis is in maart 2022 van start gegaan. Ervaren leidinggevende Ilona Leenaarts leidt deze vestiging. Wonen in een Gastenhuis is betaalbaar voor mensen met een gemiddeld pensioen. Er zijn ook appartementen voor (echt)paren. 

Onze deuren zijn gewoon open. Vrijheid en eigen regie voor bewoners staan voorop in onze werkwijze. Onze koks koken dagelijks vers en gezond. 

Onze huizen worden geleid door (echt)paren met een gedegen zorgachtergrond, die ernaast wonen in de dienstwoning. Daardoor wordt er een beetje als een grote familie samengeleefd. 

Samen met een team van zo'n 25 medewerkers bieden zij een zeer persoonlijke zorg en begeleiding, die meegroeit met ieders behoefte. 

ZorgkaartNederland riep ons in 2021 en 2020 uit tot de Top 10 van best gewaardeerde verpleeghuizen in Nederland. Wij scoren een 9,1 op ZorgkaartNederland uit 171 waarderingen. U leest daar ook de klantervaringen.



"Vrijheid en eigen regie voor bewoners staan voorop in onze werkwijze"

Ilona Leenaarts
Gastenhuis Bergen op Zoom