De Liefhebbers fietsen naar Woensdrecht en Klundert

HALSTEREN - Zondag 11 september 2022 rijden de leden van TTC de Liefhebbers weer een route. De trimmers trekken naar Klundert, waar bij Gasterij ’t Tolhuis een koffiestop wordt gehouden.


De Trimmers bestaan uit twee afdelingen waar bij een aantal oudere leden een kleinere afstand fietsen dan de wat jongeren. De leden boven de 65 jaar behoren tot de oudere trimmers en de rest uiteraard tot de jongeren, ofschoon ook hier de leeftijd bij een aantal leden mee gaat tellen.

Aanstaande zondag bedraagt de afstand voor de ouderen ongeveer 70 en voor de jongeren 8o kilometer. Ze drinken wel gezamenlijk koffie.

De recreanten – van jong tot oud – rijden de Woensdrechtse route en houden hun stop voor een kopje koffie bij Non Plus Ultra. De meeste recreanten rijden inmiddels op een fiets met ondersteuning. De afstand die zij aanstaande zondag afleggen is 40 kilometer.

De liefhebbers vertrekken elke zondag – tot medio oktober – van het Dorpsplein aan Vogelenzang in Halsteren. Rond de middag zijn ze – na lekker buiten gefietst te hebben – weer thuis. Wilt u meer weten over de Liefhebbers breng dan eens een bezoekje aan de website www.ttcdeliefhebbers.nl