Start van Het Filosofisch Gesprek

BERGEN OP ZOOM - We hebben er 2 jaar op moeten wachten, maar zondag 4 september gaat Het Filosofische Gesprek weer van start op de vertrouwde plek aan de Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom.

Mensen komen op deze locatie bij elkaar om een interessant onderwerp te bespreken. Geen felle discussies, maar gezamenlijk zoeken naar het antwoord op een samen gekozen levensvraag. Interessant, veelzijdig en het gesprek staat onder deskundige leiding. Aanvang is 14.00 uur. Het is ook heel gezellig om dit zo samen te doen en er wordt veel gelachen!
Meer informatie vind je op onze websitefilocafé.nl of je typt ‘Sapere Aude'dat ‘durf te weten' betekent en je komt ook op de site.

Onze activiteit is laagdrempelig: iedereen is welkom; je brengt je eigen kennis en ervaring mee. Vooraf inschrijven is niet nodig. Om uit de startkosten te komen vragen we nu vijf euro entree.

We beginnen dus om twee uur en stoppen - inclusief pauze - om ongeveer half vijf. We hebben een fijne ruimte gehuurd in het gebouw Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom.

Je kunt zo binnenlopen, de deur staat voor je open!