Mijn kind gebruikt medicijnen, waar moet ik dat doorgeven?

Bij aanmelden kunt u dit doorgeven. Dit kunt u tevens op het aanmeldstrookje schrijven. De desbetreffende groepsleiding en de EHBO wordt op de hoogte gebracht.

Mijn kind is 3 jaar, mag die mee doen?

De ondergrens van 4 jaar is gelijk aan die van de basisschool. Dit heeft ook te maken met zindelijkheid en zelfstandigheid van het kind.

Mijn kind is 13 jaar, mag die mee doen?

De spellen en activiteiten zijn niet bedoeld voor kinderen boven de 12 jaar. Echter als uw kind toch graag nog spellen- en activiteitendagen wilt beleven, dan zou uw kind zich kunnen opgeven om mee te helpen als jeugdleiding. En anders raden wij jongerenkamp Lepelstraat van harte aan. https://www.facebook.com/jongerenkamplepelstraat

Wat doen jullie bij regen?

Wij proberen altijd zo lang mogelijk onze activiteiten buiten te laten plaatsvinden. Mocht het regenachtig weer zijn gedurende de dagen, dan zal er een alternatief programma zijn. Op de aanmeldlocatie, facebook en de website zal hier berichtgeving over zijn. Bij af en toe een buitje gaan de activiteiten gewoon buiten door. Mocht dit het geval zijn, kunt u uw kind regenkleding of een poncho en kaplaarzen meegeven.

Mijn kind komt niet uit Halsteren, mag hij/zij mee doen?

Jazeker, alle kinderen zijn welkom. Ook van buiten Halsteren.

Mag ik(ouder) erbij blijven, gedurende de spellendagen?

Nee, dat is niet mogelijk. De kinderen worden door goede vrijwilligers opgevangen en begeleid. Mocht uw kind toch niet kunnen aarden, dan zullen we met u contact opnemen. Zorg daarom altijd dat u bereikbaar bent.