Afbeelding
Foto:

Een grandioos U2 Tribute

‘Soundtrack of the 80’s’ - zaterdag 17 september om 20.15 uur

The U2 Tribute neemt u mee terug naar de jaren 80, naar de periode waarin U2 groot is geworden en de meeste hits had. In deze dynamische liveshow worden opzwepende meezingers afgewisseld met krachtige rocknummers en prachtige ballades.


De vier muzikanten van deze tributeband spelen de muziek van U2 op een natuurgetrouwe manier, met veel respect voor het origineel. Ze proberen het publiek bij elk optreden opnieuw te veroveren met alle passie, kwetsbaarheid, melancholie en energie die de liveshows van U2 zo bijzonder maken. Hun kracht is dat ze elk optreden benaderen alsof het hun laatste is. Ze spelen daarbij met verschillende thema’s en showelementen uit de oorspronkelijke U2-shows, waarbij ruimte blijft voor spontaniteit en interactie met het publiek.


U2 staat bekend om zijn unieke sound en The U2 Tribute weet dit geluid als geen andere band op overtuigende manier neer te zetten. Of u er nu zelf bij was of niet … laat u meevoeren terug in de tijd: de jaren 80 met de onvergetelijke hits van U2, een avond lang genieten!

Entree: € 20,00 (incl. pauzedrankje).