De Liefhebbers fietsen Brabantse Wal-route

HALSTEREN - Op zondag 3 juli rijden de leden van TTC de Liefhebbers weer hun wekelijkse routes. De recreanten rijden richting Ossendrecht en houden hun koffiestop bij het Puts Meuleke. Zij leggen 45 kilometer af.

Voor de trimmers staat de Herkingen-route op het programma. Zij hebben de koffiestop in Oude Tonge bij De Lely. De afstand bedraagt 80 kilometer. De fitte 70-ers rijden, evenals de andere trimmers, op racefietsen doch de snelheid ligt iets lager en de af te leggen afstand is iets korter.
Bij alle afdelingen kunnen zich nog adspirantleden aanmelden. Voor inlichtingen kan contact opgenomen worden met de secretaris Richard Kuijlen, telefoon 0164-683915. Ook via de mail (ttcdeliefhebbers@gmail.com) en het internet (www.ttcdeliefhebbers.nl) kan men nadere informatie verkrijgen.

Dit wordt alweer de 17e rit van het seizoen. Jaarlijks worden 32 ritten gereden. De Liefhebbers hebben er dan weer net iets meer dan de helft opzitten. Het vertrek is iedere zondag tot medio oktober van het plein bij de Albert Heijn aan de Dorpsstraat in Halsteren.