Afbeelding
Foto:

Objectief mensen adviseren en begeleiden

Wonen in Spanje

HOOGERHEIDE - "Na ruim 20 jaar actief te zijn geweest als makelaar voor Leest Makelaardij in de Zuidwesthoek en ruim 10 jaar als eigenaresse van Theetuin Kortenhoeff gaat het roer om!"


Miranda van der Heijden-Leest: "De woning aan de Huijbergseweg 140 te Hoogerheide staat sinds enkele weken te koop en het Spaanse onderkomen aan de Costa Blanca Zuid (vlakbij Alicante) is al 7 jaar een vakantiewoning maar zal nu de permanente woning worden zodra de woning in Hoogerheide is verkocht.

We hebben altijd al plannen gehad om naar Spanje te gaan en 7 jaar geleden kwam er een einde aan onze zoektocht omdat we onze droomwoning vonden. Het hele aankoopproces en de zoektocht ernaartoe is toch wel even heel anders dan een huis kopen in Nederland.

Door mijn vak als makelaar is het idee ontstaan om in Spanje mensen te gaan begeleiden in hun zoektocht, de aankoopprocedure en de afwikkeling van alles. Ik heb in de loop der jaren een netwerk van mensen om me heen van makelaars, projectontwikkelaars, notarissen en advocaten. Alles wat nodig is om objectief mensen te kunnen adviseren, ondersteunen en te begeleiden. Nu ik nog in Nederland woon zal ik vaker mijn netwerk nodig hebben in Spanje, maar als ik straks definitief in Spanje woon zit ik altijd midden in het werkgebied.

Overweeg je zelf ook een vakantiewoning aan te kopen of zoek je een woning voor de verhuur? Maak vrijblijvend een afspraak om te kijken of ik iets voor je kan betekenen. Op de website www.onbezorgdkopeninspanje.com kan je aanvullende info vinden en een 2-wekelijkse blog van zaken die ik kan regelen of meemaak.

Zodra we definitief in Spanje wonen gaan we ook verhuur van appartementen doen in die regio dus dat is wellicht ook interessant voor u. Dus volg onze website, facebook pagina of Instagram en je bent altijd op de hoogte."

Huijbergseweg 140 4631SW Hoogerheide www.onbezorgdkopeninspanje.com 06-11343091

Afbeelding
Afbeelding