Afbeelding
Foto:

Aanmelden voor zeskamp ODIO 90 jaar

OSSENDRECHT - Zoals bekend is, bestaat ODIO dit jaar 90 jaar en dat wordt flink gevierd. Voor zowel jong en oud wordt een grote zeskamp georganiseerd voor 9 en 10 juli in het dorpscentrum van Ossendrecht. Het centrum zal vol staan met allerlei leuke spellen. Het evenement is voor iedereen, dus je ook vrienden, vriendinnen en familieleden van leden van ODIO kunnen deelnemen. 


Jeugd

Op zaterdag 9 juli zal de dag in het teken staan van de jeugd. De verschillende leeftijdsgroepen worden als volgt ingedeeld: 6 tot en met 12 jaar: van 09.30 uur tot 12:30 uur, aanwezig om 09:00 uur. 13 tot en met 17 jaar: van 14:00 tot 17:30 uur, aanwezig om 13:30 uur. De jeugd kan in tweetallen opgeven, zodat ze altijd worden ingedeeld met een vriendje of vriendinnetje. Om de strijd zo eerlijk mogelijk te maken, zullen de groepen worden gemaakt door de organisatie.  Aanmelden is gratis. Meld je dus aan met 1 vriendje/vriendinnetje vóór 30 juni via odiozeskamp@gmail.com. Vergeet niet je leeftijd te vermelden. Deze dag verzamelen op de markt (bij de os). Neem ook een handdoek en droge kleding mee. Je kunt wel eens nat worden!


Volwassenen

Op zondag 10 juli is de zeskamp voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Deze middag begint om 12:30 uur en zal ongeveer tot 17.30 uur duren, aanwezig om 12:00 uur. Bij de volwassenen is de opgave per team. Een team moet bestaan uit minimaal 6 personen en maximaal 8 personen. Het inschrijfgeld is € 25 per team. Aanmelden kan ook via het mailadres odiozeskamp@gmail.com Let op: opgeven vóór 30 juni. Vergeet geen handdoek en droge kleding. Op de dag zelf zien we jullie dan op de markt (bij de os).


Feestavond

En als je dan toch deze data op je kalender zet, noteer dan ook 24 september. In de Drieschaar is er dan voor iedereen een grote feestavond met verschillende artiesten. Deze avond is in samenwerking met Eetcafé de Boulevard, Café de Snor, Café Harmoniezaal en De Drieschaar. We hopen jullie te zien op onze activiteiten.
De jubileumcommissie van ODIO.