Dikke check voor Thijs de Ron (Vrienden van Bokki)
Dikke check voor Thijs de Ron (Vrienden van Bokki) Foto:

WVV'67 doet van zich spreken

WOENSDRECHT – Seizoen 2021-2022 gaat voor WVV’67 de geschiedenis in als beste ooit. De titel ‘Woendrechts Beste’ is al enige weken een feit. Jaren keek men tegen het diverse klassen hoger acterende buurverenigingen als METO, Grenswachters en ook ODIO op. Sinds haar intrede in de Vierde Klasse echter mag WVV’67 minstens tot gelijkwaardig tegenstander worden gerekend. 


In de eerste post-corona voetbaljaargang zet men de concurrentie op enorme afstand en werden in eigen huis alle derby’s gewonnen. Zondag ging ook BSC door een late goal van Hessel van Aalzum over de knie. In de allerlaatste wedstrijd heeft de equipe van Gerard Lazarom in en tegen Achtmaal aan een gelijkspel genoeg om een mogelijk ticket naar de Derde Klasse te bemachtigen!

Ook de WVV’67-jeugd deed onlangs van haar beste kant spreken. Met deelname aan de Sponsorbaan voorzagen de jongens en meisjes een sportieve prestatie van een sociale lading. Vele rondjes op het survivalparcours voorzien van voetbaltechnische elementen vergde veel van de conditie. Met shirtsponsor Vrienden van Bokki als goede doel voor ogen werd er niet opgegeven. Leon Jansen: “Al bij al weer een mooie sportdag voor de Woensdrechtse voetbaljeugd. Als jeugdbestuur een dankbare taak om de sponsorbaan voor te schotelen. En dat we ook nu weer op bijval vanuit het bedrijfsleven hebben mogen ontvangen. Zo leverde VersvanOns gezonde snacks voor de deelnemers en maakten Ronald Bogers, Foppele Schilderswerken, Marco Kole Tuinen, Carlo Bijsters en De Nijs-Soffers Bouwgroep de aaneenschakeling van springkussens mogelijk!”

Onlangs mocht Thijs de Ron (WVV'67 1 & Vrienden van Bokki) een vette check van 1100 euro voor de realisatie van een kraamkliniek in Tanzania in ontvangst nemen!