BAS presenteert nieuw cursusprogramma

BERGEN OP ZOOM - HALSTEREN - LEPELSTRAAT - Het nieuwe cursusprogramma voor 2022-2023 van de Bergse Actieve Senioren is weer gepresenteerd in het blad BAS NU en op de site www.basboz.nl.


BAS, , de afdeling Bergen op Zoom van KBO Brabant, is een vereniging van meer dan 1600 actieve senioren in Bergen op Zoom en omstreken. Onlangs heeft BAS ook het programma voor de zomerschool bekend gemaakt. En nu dus ook het aanbod uiteenlopende cursussen voor het nieuwe seizoen. Op de website kan men door het zeer gevarieerd BAS cursusprogramma 2022-2023 bladeren. Aanmelden voor cursussen kan online of via een te downloaden formulier. Het programma is ook te vinden in het juninummer van BAS NU waar tevens een inschrijfformulier in zit.  

Het cursusaanbod voor mensen van 50 jaar en ouder loopt uiteen van creatief, ontspannen en bewegen, koken, kunst, cultuur en historie tot en met talen, lezingen en natuur. Cursuslocaties zijn Ontmoetingscentrum Het Fort, Atelier Ravel, Ontmoetingscentrum Het Hoofdkwartier en CKB, alle in Bergen op Zoom.