Afbeelding
Foto:

Vijftigste avondwandelvierdaagse Ossendrecht

OSSENDRECHT - Er zijn al aardig wat kilometers gewandeld de laatste twee jaar, aangezien wandelen één van de weinige dingen was die we nog konden doen. Maar nu mogen we gelukkig weer gezellig samen op pad. Hoog tijd voor de 50e avondvierdaagse van Ossendrecht!  


Zeker met het mooie weer van de afgelopen weken is het heerlijk om buiten te kunnen zijn in de natuur. En in Ossendrecht hebben we daar absoluut geen gebrek aan. Prachtig gelegen op de Brabantse Wal met bos, heide en polders is er voor iedereen wel een mooi plekje te vinden. Heb je ook zin om de eigen omgeving te verkennen en jouw (nieuwe) favoriete natuurplekje te ontdekken? Wandel dan gezellig met ons mee.  

We wandelen in week 24, van maandag 13 juni tot en met donderdag 16 juni. Naar goede gewoonte zijn er weer wandelingen uitgezet van 5 km, 10 km en 15 km. Voor ieder wat wils; of je nu jong of oud, minder goed getraind of in topvorm bent. Aangezien dit jaar de 50e editie is, willen we dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. We hebben dan ook geprobeerd om rustposten te voorzien die uniek zijn en waar alle afstanden samen komen op één punt. En natuurlijk zullen de wandelaars iedere avond voorzien worden van drinken en iets lekkers, want wie jarig is trakteert. Start- en aankomstplaats van de wandelingen zijn dagelijks op basisschool 't Paviljoen. De 10 en 15 km starten om 18:30. De 5 km een kwartiertje later. Op donderdag zullen alle wandelaars van de drie afstanden zich verzamelen op de parkeerplaats bij de Drieschaar, waarna de bloemenhulde zal plaatsvinden vanaf het Marktje tot Café Harmoniezaal. Kan je niet wachten om mee te doen? Van maandag 30 mei tot en met vrijdag 10 juni kun je alvast voorinschrijven bij Het Zoete Rijk en bloemenwinkel Butterflies and Flower. Hopelijk zijn de weergoden dit jaar goed gezind en worden aangename wandeldagen! Bestuur Stichting Avondvierdaagse Ossendrecht.

Natuurgebied Ossendrecht