HALSTEREN - De komische kenniskwis waarop Ons Kent Ons zaterdagavond publiek trakteerde, was een schot in de roos. Een honderdtal aanwezigen genoot in de Wittenhorst van een afwisselend avondje uit.
HALSTEREN - De komische kenniskwis waarop Ons Kent Ons zaterdagavond publiek trakteerde, was een schot in de roos. Een honderdtal aanwezigen genoot in de Wittenhorst van een afwisselend avondje uit. Foto: Bep Tielemans

Jaarvergadering Heemkundekring Halchterth

HALSTEREN - Heemkundekring Halchterth houdt woensdag 25 mei jaarvergadering in heemhuis Hof van Ram, De Beeklaan 29a in Halsteren. Aanvang is 20.00 uur.
Besproken worden onder meer: Herverkiezing van bestuursleden, het bestuur vraagt bij uitzondering het huidige bestuur voor het jaar 2022 in stand te houden, zoals ook in 2020 en 2021 is gebeurd; oproep en stand van zaken deelnemers werkgroep Watersnoodramp 70 jaar; oproep vrijwilligers voor Monumentendag; stand van zaken archeologisch onderzoek Huize Sint Elisabeth; oproep vrijwilligers, personeel; oproep vanuit Stichting Quirinusputje.