Afbeelding
Foto:

'De Komische Kennis Kwis' OKO

HALSTEREN - Zaterdagavond 21 mei is het dan eindelijk zo ver. Na een noodgedwongen -te lange- pauze van 2,5 jaar presenteert Ons Kent Ons zich weer aan het publiek. Op het programma staat 'De Komische Kennis Kwis'. Met daarbij bovenal de gedachte 'Gewoon omdat het weer kan'.

 

In de grote zaal van Ontmoetingscentrum 'De Wittenhorst' laat de Halsterse toneelvereniging zien én horen dat zij nog wel degelijk bestaan. En dat ze bovendien boordevol toekomstplannen zitten. Deze avond met louter surprises begint om 20:00 uur. De zaal gaat om 19:30 uur open.  De toegang is deze avond geheel gratis. Wel willen wij u heel vriendelijk verzoeken om uw aanwezigheid te melden via telefoon 06 - 42 80 71 55. Voor de goede orde; er wordt geen toneelstuk opgevoerd door Ons Kent Ons. Wel zult u enkele uren vermaakt worden met een groot aantal niet-verwachte optredens! Wij zijn zo verheugd dat wij -na zo'n lange tijd- weer onze toeschouwers mogen begroeten. Het programma bevat vooral veel gezelligheid. Eindelijk kunnen de leden en medewerkers van de vereniging weer eens laten zien wat zij allemaal in huis hebben. En u zult er werkelijk versteld van staan wat er allemaal in die befaamde hoge hoed zit! Want de wekelijkse repetities op maandagavond bij onze nieuwe oefenruimte Restaurant 1633 Eten & Drinken beloven een boeiende en verrassende avond, die u niet snel zult vergeten. De toegang is bij deze verrassingsavond geheel gratis! 


Nieuwe spelende leden

Overigens is de vereniging op zoek naar nieuwe spelende leden. Zowel dames als heren zijn welkom om de gelederen van de groep te versterken. Interesse; neem een keer -totaal vrijblijvend- een kijkje tijdens een maandagse oefenavond bij 1633 Eten & Drinken. Aanvangstijdstip van de wekelijkse repetities is 19:30 uur. Laat u zich aanstaande zaterdagavond 21 mei vooral inspireren door de optredens vol surprises! Toneelvereniging Ons Kent Ons werd opgericht in 1981. Door -de bekende- omstandigheden kon vorig jaar het 40-jarig bestaan helaas niet worden gevierd. Echter, wat in het vat zit verzuurt niet. Daarom is 21 mei eigenlijk meteen een soort uitgestelde viering van 40 Jaar Ons Kent Ons. Mogen wij u deze avond ook begroeten als bezoeker? U bent van harte welkom en het kost u totaal niets. Enkel even een telefonische aanmelding via 06 - 42807155. Samen gaan we er zaterdag een spetterende en absoluut onvergetelijke avond van maken.