Ron van Hoof met zoon Carlo, Wim en Niek.
Ron van Hoof met zoon Carlo, Wim en Niek. Foto:

Onderwijzer

Onlangs werd Rons zoon Carlo, die al jarenlang deel uitmaakt van het team van RvH Electrotechniek vennoot in het bedrijf. Dat is een mooie stap op weg naar de toekomst: “Op termijn wil ik het wat rustiger aan kunnen doen”, zegt Ron, “om meer tijd te hebben voor mijn kleinkinderen, en meer te kunnen zingen, maar ook zodat ik me meer kan richten op de NEN 3140-cursussen die ik nu al verzorg. Toen meneer Buijs op de LTS in Ossendrecht tegen mijn ouders zei dat ik onderwijzer moest worden wilde ik daar niks van weten, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: ik vind het mooi om mijn vakkennis over te brengen. Jonge mensen zijn heel belangrijk, in ons bedrijf, maar ook daarbuiten.”


Stagiairs

Dat blijkt uit het jonge team van RvH Electrotechniek dat naast Ron en Carlo bestaat uit administratief medewerkster Marit en monteurs Wim en Niek. Die laatste is nog geen twintig jaar oud, en kwam na zijn stage in vaste dienst bij RvH Electrotechniek. Geen toeval, legt Ron uit: “Het vak leren aan die enthousiaste, jonge gasten is het leukste dat er is. We zijn een erkend leerbedrijf, en we hebben de reputatie dat het leuk is om stage bij ons te lopen. Dat is omdat de sfeer heel goed is, en we regelmatig geintjes met elkaar uithalen, maar ook omdat we van ons vak houden en trots zijn op wat we doen. Ik ben een vakidioot, altijd geweest, en ik heb mijn team aangestoken met die gekte. Zo hou je het 25 jaar vol.”

In dit jubileumjaar is elke maand een actiemaand bij RvH Electrotechniek. Deze maand betaal je slechts 25 euro - exclusief montage - voor een rookmelder, die vanaf juli verplicht is op elke etage. RvH Electrotechniek is al 25 jaar het adres voor elektrotechniek, verlichtingsprojecten, inbraakbeveiliging, camerabewaking, datanetwerken, inspecties van materiaal en installaties en NE N3140-cursussen. Meer informatie op www.rvhelektro.nl

Afbeelding