Sfeer in Putte

PUTTE - Op zondag 15 mei aanstaande staat grensdorp in Putte in het teken van een gezellige Voorjaarsmarkt. Na twee jaar corona is er weer de gelegenheid voor het organiseren van markten en braderieën. Dus ook de gezellige Voorjaarsmarkt in Putte is weer van de partij dit jaar.


Diverse standhouders uit het land zullen zondag naar Putte komen komen om ieder op hun eigen manier hun verkoopwaren weer aan de man proberen te brengen. De voorgaande jaren van deze Voorjaarsmarkt waren een succes en de marktorganisatie hoopt deze traditie weer voort te kunnen zetten.

Het assortiment varieert van dames-, heren en kinderkleding, sieraden, speelgoed, modeaccessoires, zonnebrillen en hondenartikelen tot en met  schoenen, sportkleding, mancave borden, horloges, lederwaren enzovoorts. Ook zal er promotiewagen van Old Amsterdam aanwezig zijn Het is gewoon te veel om op te noemen. Plaatselijke winkels zijn open en  in restaurantjes en cafés kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. 

Voor de kinderen is er minikermis aanwezig met onder andere een draaimolen, eendjesvissen en suikerspin. Het zal zeker de moeite waard zijn om een bezoek te brengen aan deze eerste Voorjaarsmarkt in Putte en te profiteren van de 1001 koopjes op die dag. De voorjaarsmarkt is voor het publiek geopend van 10.00-17.00 uur en is gratis toegankelijk. 

Organiserende Euromarkt-St. Christoffel hoopt verder dat de weergoden die dag goed gezind zijn. 

Mocht u nog vragen of inlichten willen omtrent de voorjaarsmarkt, dan kunt u contact opnemen met Euromarkt-St. Christoffel, telefoon 06-22375905