HSC'28 winnaar van de John & Sander Quiz
HSC'28 winnaar van de John & Sander Quiz Foto:

Zaterdag 14 mei: ODIO-reünie

OSSENDRECHT - Voetbalvereniging O.D.I.O. bestaat inmiddels 90 jaar. Nadat vanwege de coronaperikelen een hoop festiviteiten rondom de jubileum datum noodgedwongen werden afgeblazen is het nu de tijd voor vieren met terugwerkende kracht. 


Op zaterdag 14 mei is de kantine op Sportpark De Heiloop het decor voor een grootse reünie. Vanaf 15.00 uur is de beurt aan een select gezelschap die minimaal vijftien jaar lid zijn of zijn geweest en die de leeftijd van 40 jaar hebben bereikt!


Komt u in aanmerking en wilt u uw (oud)clubgenoten nog eens ontmoeten, dan kunt u zich (eventueel samen met uw partner) nog opgeven via: reunie@odio.info. De deelname bedraagt € 7,50 per persoon en kunt u voldoen op rekeningnummer: NL38 INGB 0006 4261 68 t.n.v. R.K.V.V. O.D.I.O. onder vermelding van: reünie.


Jubileum Quiz

Onlangs bood dezelfde kantine onderdak aan de John & Sander ODIO jubileum Quiz. De deelnemers dienden onder meer kennis te hebben van het jaar waarin de VAR in Nederland werd ingevoerd, welke nog actieve Nederlandse speler in de Eredivisie heeft de meeste wedstrijden gespeeld en wie is de huidige topscorer van de Keuken Kampioen Divisie.

Vele ODIO-anen waren geroepen echter ging HSC'28 met de eerste prijs aan de haal. Levi Deelen, Joost Konings, Remco Trouw en Paul Schouw gaan op 11 juni naar Nederland-Polen voor de Nations League. Murder on Zidane's Floor, de winnaars van drie jaar gelden gaan volgend seizen naar een wedstrijd in de KKD. De nummer drie FC LECLOU ging met een uitgebreid Feyenoordpakket aan de haal.!