Een werk van Heidi Adcock.
Een werk van Heidi Adcock. Foto:

Volop te zien bij Arsis

BERGEN OP ZOOM - Nog tot eind juli is in het Markiezenhof de Hoge Luchten expositie te bezoeken waar ook Arsis aan meewerkt.

Vanaf zaterdag 7 mei is de expositie van de Engelse Heidi Adcock gedurende de rest van de maand te bezoeken. Zij maakt kunstwerken met een bijzondere techniek, Eglomisé (achterglasschilderingen). Ze exposeerde in vele landen en haar werk werd meerdere keren geselecteerd voor de Grote Zomertentoonstelling van de Royal Academy in Londen. Geboren in Duitsland, gewoond in Italië nabij Florence en uiteindelijk neergestreken in België. Haar grote voorbeeld was de bekende Vlaming Floris Jespers, die naast schilderen op doek ook veel werk achter glas maakte. Tijdens haar expositie laat zij zien hoe deze techniek in zijn werk gaat.


Open atelier

De kunstenaars die een atelier hebben in het schoolgebouw aan de Guido Gezellelaan 20 in Bergen op Zoom houden open atelier op 15 mei. Maak kennis met de kunstenaars en hun werk.
Tenslotte nog tot en met 15 mei is in de weekenden ook nog de expositie aan de Ravelstraat te bezoeken. Kortom er is weer voldoende te zien in deze maand.