Afbeelding
Foto:

Open Kerk en expositie

HALSTEREN - Op zaterdag 7 is de Sint Martinuskerk van 11.00 tot 15.00 uur geopend. Tijdens deze Open Kerk exposeert Ria Jeroense. 

Te zien zijn geboetseerde beeldjes, zoals moeder en kind figuren, Afrikaanse vrouwen, kinderen, enzovoorts. De beeldjes zijn gemaakt van klei en handbeschilderd. Verder staat er een selectie van Ria’s handgeschilderde doeken tentoongesteld, met afbeeldingen van onder meer bloemen en Afrikaanse vrouwenfiguren. Een deel van de opbrengst is bestemd voor het Ronald McDonaldhuis Sofia Rotterdam. 

De Werkgroep Open Kerk heet eenieder van harte welkom om de expositie te komen bewonderen, het mooie kerkgebouw te bezoeken of even een praatje te maken met de vrijwilligers. Een verkooptafel met handgemaakte cadeautjes en tweedehandsboeken staat opgesteld. 'Komt u gerust eens binnen'.

Expositie en demonstratie bij de vorige Open Kerk in april.
Afbeelding
Dit is Shiva, een Bordeauxdog dame, geboren 15-10-2012. Ze ziet er wellicht woest (aantrekkelijk) uit, maar in werkelijkheid heeft ze een hart van het puurste goud. Foto: Adam Hulsenboom, Ossendrecht.