Afbeelding

Gratis proefles en eerste maand fitness bij inschrijving

BERGEN OP ZOOM - REGIO - Bij Fitplus aan de Ringersweg in Bergen op Zoom loopt in de maand mei een bijzonder aantrekkelijke actie. Wie tot en met 31 mei de bon uit onderstaande advertentie uitknipt en meebrengt mag deelnemen aan een gratis proefles. Bovendien mag er bij inschrijving als lid bij Fitplus een maand lang kosteloos gesport worden. 


Al tientallen jaren is Fitplus een begrip in Bergen op Zoom en omstreken. Uit reacties van trouwe bezoekers blijkt dat die bijzonder tevreden zijn over deze sportschool.

F. Hendrickx-van de Kasteele: "Ik kom al heel wat jaren meerdere keren per week met veel plezier naar deze sportschool. De sfeer en persoonlijke begeleiding is geweldig. Iedere medewerker kent je naam en is op de hoogte van eventuele blessures. Er is altijd ruimte voor een persoonlijk praatje. Dat maakt dat je gezien en begrepen wordt. Je kunt een persoonlijk schema laten maken waarbij er altijd gekeken wordt naar wat je wel kunt in plaats van naar wat je niet kunt. Dat maakt dat je op jouw tempo blijft ontwikkelen."


Sociaal
Carla, 54 jaar, vertelt: "Ik sport nu bijna zes jaar bij Fitplus. Het is een sportschool voor jong en oud met een gemoedelijke sfeer. Er is altijd goede begeleiding aanwezig. Wil je een ander sportschema dan is dat geen probleem. Heb je een vraag over een oefening dan helpen ze je meteen. De groepslessen zijn ook erg leuk. Veel mensen sporten al heel erg lang bij Fitplus. Het is er zeer sociaal. Voor veel mensen is de sauna een extra luxe na het sporten. Het personeel is ontzettend aardig en ze helpen je altijd vriendelijk. Eigenlijk kun je van alles kiezen bij Fitplus, van Yoga tot Spinning of Streetdance of een Steples. Je kunt ook zelf trainen, maar altijd onder begeleiding. Ik voelde mij al snel thuis bij Fitplus!"