John en Sander Kerstens
John en Sander Kerstens Foto:

John & Sander ODIO Jubileum Quiz

OSSENDRECHT – Covid-19 doorkruiste wereldwijd vele plannen. Ook bij het jubilerende ODIO konden de festiviteiten ter gelegenheid van negen decennia voetbalsport in Ossendrecht voor onbepaalde tijd de ijskast in. Op vrijdag 22 april opent men een inhaalslag en als eerste jubileumactiviteit in het post-corona tijdperk presenteert men met gepaste trots: De John & Sander ODIO Jubileum Quiz!


Vier jaar terug voorzag de vader en zoon combinatie in een behoefte tot sportieve krachtmeting met een heuse voetbalquiz. Na het doorslaand succes kreeg het vanzelfsprekend een vervolg. 

Na een zinderende finale gaf het kwartet Damian en Mitchell Elenbaas, goalie Michel Michielsen en blind horse Dennis Luijks blijk over een surplus aan voetbalkennis te beschikken. Sindsdien teert het viertal nog steeds op haar roem met dankzij een tweevoudige afgelasting in lijn met de corona-maatregelen. Vrijdag wacht hen een nieuwe uitdaging. 


Nations

Voor de derde uitvoering van de ODIO-quizavond meldden zich dertien teams. Naast diverse afvaardigen uit eigen gelederen komt de concurrentie van delegaties namens NVS en HSC’28. Een damesteam zorgt voor een gemengd karakter.

Naast de onmetelijk eer ligt er voor de winnaars opnieuw prachtige prijzen klaar. De hoofdprijs komt op conto van de ING en stelt het team in staat tot het bijwonen van de Nations League interland Nederland-Polen. 

Voetbal, voetbal en nog eens voetbal plus een klein vleugje andere sport. Vanuit de organisatie werd met betrekking tot de openingsvraag reeds een tipje van de sluier gelicht…de John & Sander Quiz betreft wel een Jubileum editie!!