Gezellig Koningsdagontbijt

OSSENDRECHT - Drie horecaondernemers in Ossendrecht hebben samenwerking gezocht met de lokale ondernemersvereniging OVO om het plaatselijk Koningsdagontbijt op 27 april onder de aandacht te brengen.

Arianne Nuijes van Eetcafé Boulevard legt uit: "Spaarkaarten zijn te verkrijgen bij de servicebalie van de Coop-supermarkt, bij Butterflies and Flower, bij de Haarzaak, bij Sebregts Mode, bij Joss Trends & More, bij slagerij Ron Tak en bij Het Zoete Rijk. We hopen op een grote opkomst, zodat wij eindelijk weer eens kunnen laten zien hoe gezellig het kan zijn in Ossendrecht.”

“Het allermooiste zou zijn als het weer goed is, en onze gasten buiten kunnen eten”, zegt Marloes Elst van Café De Snor, “maar wat het weer ook brengt, het is vooral een goed gevoel om mensen weer bij elkaar te kunnen brengen.” 

Dat vindt ook Lenneke Voesenek van de Harmoniezaal: "Het maakt niet uit voor welk café mensen kiezen, als ze maar gezellig komen ontbijten. Er is plek genoeg voor iedereen. Wij doen onze uiterste best er iets moois van te maken, als mensen dat zelf ook doen, wordt dit het mooiste Koningsdagontbijt ooit.”