Jessica en Lou van den Broek in hun nieuwe modezaak in Hoogerheide.
Jessica en Lou van den Broek in hun nieuwe modezaak in Hoogerheide. Foto: Dennis van Loenhout

Jess & Lou maakt iedereen mooier

HOOGERHEIDE – Jess & Lou is neergestreken in de Raadhuisstraat in Hoogerheide. Daarmee is het dorp niet alleen een hippe damesmodezaak, maar binnenkort ook een mooie herenkapsalon rijker. Jess & Lou is namelijk een veelzijdig duo, dat iedereen mooier maakt.


Jess & Lou zijn Jessica en Lou van den Broek. Lou is herenkapper, Jessica heeft al zestien jaar een florerende modezaak. Na hun huwelijk bundelden Jessica en Lou ook zakelijk hun krachten, zo werd Jess & Lou geboren, een hippe modezaak die in de Zuivelstraat in Bergen op Zoom naam maakte en een enorm en vooral enthousiast klantenbestand – van alle leeftijden - aan zich wist te binden. “Het mooie van mode is dat elk seizoen anders is”, zegt Jessica. “Bij de wisseling van de seizoenen is het telkens weer spannend wat de nieuwe collectie gaat brengen. Werken met klanten verveelt nooit, omdat elke klant anders is en het altijd weer een uitdaging is om te zorgen dat elke klant blij naar huis gaat. Mode verveelt nooit.”


Ambities

De stap naar Hoogerheide was een logische voor Jess & Lou: een groter pand, met gratis parkeergelegenheid op loopafstand in een bruisend dorpshart is een ideale locatie voor de ambities van Jess & Lou. Die gaan verder dan de uitgebreide collectie die de winkel siert, verklappen Lou en Jessica: “In onze winkel vind je de meest trendy merken uit allerlei landen. Uit Nederland hebben we Fabienne Chapot, we hebben de Spaanse denim jeans van Lois en Scandinavische merken als Samsøe Samsøe en Second Female. Scandinavische merken, vooral die uit Kopenhagen zijn de echte voorlopers, met een clean, maar erg mooi design. Die mogen in Hoogerheide niet ontbreken!” 

Hoewel Lou zich tot nu toe vooral bezighield met het werk achter de schermen van de winkel, keert hij binnenkort terug naar zijn andere grote liefde: het kappersvak. “Ik kom uit een kappersfamilie, mijn opa was kapper, mijn vader ook. Zelf heb ik altijd eigen kapsalons gehad, maar sinds ik betrokken ben bij Jess & Lou knip ik nog maar enkele dagen per week”, vertelt hij. “Nu onze nieuwe winkel in Hoogerheide is geopend en lekker draait is het tijd voor een nieuwe stap: binnenkort open ik in de tuin van de winkel aan Raadhuisstraat 108 een gezellige herenkapsalon, waar tijd is voor een praatje en een drankje. Terwijl de dames winkelen bij Jessica, kunnen de heren bij mij terecht voor een fris kapsel.”


Actief

Naast ruimte voor een kapsalon biedt de tuin achter de winkel van Jess & Lou ook ruimte voor modeshows, die regelmatig zullen volgen. Tot de nieuwe collectie daar gepresenteerd wordt kunnen klanten de nieuwste trends volgen op de Instragram en Facebookpagina van Jess & Lou: "Daar zijn we zeer actief”, zeggen Jessica en Lou, "maar nergens is het leuker rondkijken dan in onze winkel, want elke week krijgen we nieuwe, leuke leveringen dus er is altijd wat te zien. We hebben een mooie koffiehoek, een wijntje op de juiste momenten en staan altijd klaar om je alles te vertellen over wat we doen. We hebben zin in de toekomst in Hoogerheide!”

Jess & Lou