Linda en Martin Hanemaaijer in hun zaak Scooterpalace die 25 jaar bestaat.
Linda en Martin Hanemaaijer in hun zaak Scooterpalace die 25 jaar bestaat. Foto: Pascal Brugman

Scooterpalace Ossendrecht 25 jaar

OSSENDRECHT - Op 1 mei viert Scooterpalace aan de Molendreef in Ossendrecht haar 25-jarig jubileum. Martin en Linda Hanemaaijer zijn de krachten van deze winkel die zich al een kwart eeuw richt op klantvriendelijkheid, verkoop, onderhoud en reparaties voor de gehele regio. 


Martin is al van jongs af aan bezig met brommers en motoren, hij had dan ook als grote hobby crossen. Met al het crossen begon hij aan het sleutelen, want het zou heel prijzig worden als je dit uit handen zou geven. Hij had in zijn jongere jaren verschillende banen, zoals lasser, maar liep hier tegen verschillende aspecten aan waardoor hij besloot liever iets met zijn gepassioneerde hobby te gaan doen. Hij gaf zijn baan als lasser op, waarop zijn werkgever zei: "Als het niets wordt mag je altijd terugkomen!". Ondanks dat Martin bij nul moest beginnen heeft hij hier nooit spijt van gehad. 

Samen met vrouw Linda, die Martins steun en toeverlaat is zowel privé als in het bedrijf, begonnen ze de winkel die leeg stond.  

“Een vriend van ons ging uit dit pand weg met zijn bedrijf en zo kwam voor ons de kans hier wat te gaan beginnen. De winkel was toen nog niet zo groot als dat hij nu is, in die tijd waren er ook nog weinig tot geen elektrische scooters. De technieken zijn in de loop van de jaren wel veranderd, maar vanaf het begin hebben we geen onderscheid gemaakt tussen oude of nieuwe brommers of scooters om te repareren. In de regio waren er nog meer zaken die in scooters en brommers handelden en repareerden. Maar vanaf dag 1 hebben we keihard gewerkt tot wat het nu is. In het verleden hebben we wel eens een stagiair gehad, maar we werken liever met ons beiden. Want tenslotte ben ik een controlfreak en niets gaat de deur uit voor ik alles goed gecontroleerd heb, er mag geen boutje of moertje overblijven", vertelt Martin.


Service

Het klantenbestand van Scooterpalace in Ossendrecht bestaat uit mensen uit de gehele regio. "Dit is in de jaren alleen maar toegenomen sinds er meerdere zaken zijn gestopt. Vele klanten komen echt al sinds het begin hier. Ook merken we dat steeds meer jongeren de weg weten te vinden, niet alleen voor het onderhoud maar ook om thuis in de schuur zelf te gaan klussen. Ook voor de oudere brommers kan je bij ons terecht, dus niet alleen voor scooters. Ook bieden wij klanten een uitgebreide haal en brengservice, want niet iedereen heeft de mogelijkheid te komen brengen. Of het nou in Antwerpen is of achter Bergen op Zoom, deze service maakt ons uniek en we doen dit nog gratis ook“, aldus Martin Hanemaaijer. 


Wilt U zich laten adviseren over een aankoop of reparatie van uw scooter of quad, dan leggen wij u graag uit waar op te letten. 

Scooterpalace is open van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Ook kunt u een afspraak maken, bel hiervoor: 0164-674525. 

Afbeelding
Even de olie verversen