Afbeelding
Foto:

Wouts tuinmeubelen: alleen het beste goed genoeg

BERGEN OP ZOOM - Wouts tuinmeubelen is een familiebedrijf dat zich al ruim 35 jaar toelegt op de allerbeste tuinmeubelen. Bij Wouts vind je kwaliteit, duurzaamheid en een ongeëvenaard zitcomfort. Dat laatste wordt bevestigd door “winkelkat“ Mientje, die tevreden spinnend een nieuwe loungebank presenteert.


Voor Wouts Tuinmeubelen kwam het mooie weer in de laatste weken van maart als geroepen. Massaal gingen mensen aan de slag met het in orde maken van hun tuin en het schoonmaken van het terras. Met het mooie weer is iedereen klaar om te gaan genieten van het voorjaar, en dat treft, want de nieuwe en gevarieerde collectie staat nu helemaal klaar in de showroom.

“We zijn een familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring, en onze klanten profiteren van die ervaring”, zegt Patrick. "We steken enorm veel tijd en energie in de samenstelling van onze collectie. In onze winkel gaan we voor de hoogste kwaliteit en het beste zitcomfort. Door de hoge kwaliteit kunnen klanten er jarenlang met veel plezier van genieten. Alle meubelen zijn speciaal gemaakt voor het Nederlandse klimaat en kunnen het hele jaar buiten blijven staan. Ook zijn ze makkelijk te verplaatsen en zeer eenvoudig schoon te maken."

Het robuuste vlechtwerk dat de afgelopen jaren gemeengoed was in tuinmeubelland heeft nu plaatsgemaakt voor rope - synthetisch touw - een elegant en licht materiaal dat zich uitstekend leent voor een mooi en verfijnder design. Het straalt niet alleen rust uit, het maakt ook dat de tuinset zich beter in de tuin integreert. “Alle tuinsets zijn gewoon prachtig om te zien”, zegt Patrick, "nu de zware vormen van vroeger tot het verleden behoren wordt door de nieuwe materialen met een moderne en eigentijdse uitstraling steeds meer een prachtig geheel gevormd tussen tuin en woning."

Tuinmeubelen moeten mooi zijn, maar nog veel belangrijker is dat ze goed zitten. "Dat aspect is heel persoonlijk en krijgt bij ons veel aandacht", vertelt Patrick. "Klanten kunnen zelf hun ideale tuinset samenstellen en wij proberen ze met deskundig advies zo goed mogelijk te begeleiden. We steken hier veel tijd in, maar daarmee onderscheiden we ons als speciaalzaak. De klanten hebben daardoor meubelen die het beste bij hun tuinaankleding passen en dit geeft het geheel een uniek en persoonlijk tintje."

Ook na aankoop blijft Wouts Tuinmeubelen klanten met raad en daad terzijde staan. Tuinsets worden persoonlijk thuisbezorgd,
gemonteerd en voorzien van een deskundig onderhoudsadvies, zodat men daarna heerlijk en onbezorgd van de prachtige meubelen kan gaan genieten. “We zien heel vaak klanten terug in onze winkel die 15 of 20 jaar geleden bij ons een tuinset hebben aangeschaft en nu weer voor een mooie set komen kijken, zegt Patrick, “een mooier compliment is voor ons als familiebedrijf niet denkbaar.”



"Met deskundig advies klanten zo goed mogelijk begeleiden, daarmee onderscheiden we ons als speciaalzaak"