Afbeelding

Koningsdag op landgoed

Algemeen

HALSTEREN - Op woensdag 27 april organiseert Oranjevereniging Halsteren eindelijk na 2 jaar weer de Koningsdagviering op Landgoed de Beek.

De Oranjevereniging kijkt hier enorm naar uit. Alleen zijn er dit jaar wel een paar aanpassingen nodig. Want Landgoed de Beek is recent flink onderhanden genomen door de gemeente. Er zijn paden omgelegd en diverse stukken veld zijn omgespit en opnieuw ingezaaid. De gemeente had zelfs gecommuniceerd op facebook dat het terrein niet betreden mag worden tot half juni. 

Er is echter wel een uitzondering gemaakt door de gemeente voor de koningsdagviering. De vrijmarkt en de luchtkussens en spellen mogen gewoon op de pas ingezaaide grond. 

De Oranjevereniging raadt wel aan dat de deelnemers van de vrijmarkt een extra grondzeiltje meenemen en een krukje om op te zitten. Ook zal dit jaar het terrein niet toegankelijk zijn voor auto’s voor het uitladen en inladen van de vrijmarkt spulletjes! ‘s Ochtends en aan het eind van de dag is laden en lossen van vrijmarkt spullen mogelijk vanaf een afgesloten deel van de Beeklaan én vanuit de weg tussen De Beeklaan en de Heemkundekring. 

De Oranjevereniging raadt alle deelnemers aan om een bolderkar, kruiwagen of iets dergelijks mee te nemen om zo snel mogelijk te kunnen laden en lossen. 

Informatie

Binnenkort in De Halsterse krant en op de Facebook-pagina van de Oranjevereniging Halsteren zal er meer informatie voor de deelnemers volgen.