Quirijn Schevenhoven (WVV'67) ruimt op.
Quirijn Schevenhoven (WVV'67) ruimt op.

Vivoo doet zich te kort in derby

Algemeen

HUIJBERGEN – Voor Vivoo breken de weken van de waarheid aan. Op Tweede Paasdag gaat men op bezoek bij NSV. In een rechtstreeks duel kan men bij winst het nacompetitie-spook een beetje van zich afspelen alvorens de derby’s met Grenswachters en ODIO volgen. Afgelopen zondag hadden de blauwbloezen zichzelf al een dienst kunnen bewijzen door ook in de derby met WVV’67 de punten op te rapen. De onderlinge twist eindigde echter in een puntendeling, 1-1.

WVV’67 is momenteel Woensdrechts beste, Vivoo vecht voor wat het waard is. Het verschil op de ranglijst was niet waarneembaar. Bij WVV’67 ontbraken Martijn de Nijs en Thimo Rottier, bij Vivoo startte Roel Paulus op de bank. In een gelijk opgaande eerste helft werkten beide teams hard met enkele hachelijke momenten voor de goal van WVV-keeper Brian Verbrugge. 

Na de thee pakte viel de thuisploeg terug op het vertrouwde concept. Vanuit een gesloten verdediging op zoek naar met name de snelheid van Dimitri Ceuppens. De topscorer vormde een plaag voor de WVV-verdediging doch was ongelukkig in de afwerking. WVV was met een schot van Kieran Pijnen slechts eenmaal gevaarlijk. Halverwege de tweede helft viel een hoge bal van Hessel van Aalzum voor de voeten van Bjorn Verbrugge en 0-1 was een feit. Vivoo kon opnieuw aan de bak en deed dat ook. Een kwartier voor tijd speelde Bas van der Heijden zich op de rand zestien knap vrij en verraste met een droge knal Brian Verbrugge, 1-1. WVV’67 antwoordde met een schot van Jens van Lakwiijk echter Robert Samek redde bekwaam. In de slotfase zochten de blauwbloezen nog nadrukkelijker naar de driepunter. En had pech toen een doelpunt van Ceuppens op randje van buitenspel werd afgekeurd.