Eelco Ronner in de showroom van Schelde Keukens in Hoogerheide.
Eelco Ronner in de showroom van Schelde Keukens in Hoogerheide. Foto: Dennis van Loenhout

Schelde Keukens lost keukenproblemen op

HOOGERHEIDE – Schelde Keukens is er om elke keuken beter te maken. Een nieuwe keuken samenstellen en plaatsen doet ondernemer Eelco Ronner net zo graag als een nieuw apparaat leveren of een klein probleempje oplossen. Klaarstaan voor je klanten, daar gaat het wat hem betreft om.


Begin december opende Eelco Ronner de deuren van zijn bedrijf Schelde Keukens in misschien wel het meest iconische winkelpand van Hoogerheide, het voormalige Bazarke aan de Huijbergseweg. Enkele weken later kreeg hij meteen een lockdown voor zijn kiezen, maar dat hield hem niet tegen een vliegende start te maken: “Ik ga niet snel bij de pakken neerzitten”, zegt hij, “en meteen vanaf de opening werd heel snel duidelijk dat klanten het heel leuk vinden om lokaal een keuken te kunnen kopen in een zaak waar ze geen nummer zijn, maar waar geluisterd wordt en waar ruimte is voor persoonlijke aandacht. Als er iets is wat me duidelijk is geworden, dan is het dat de gunfactor in deze regio heel groot is.”


Aanspreekpunt

In de grote showroom, waarin tien mooie en van alle gemakken voorziene keukens laten zien wat Schelde Keukens kan, legt Eelco uit wat persoonlijke aandacht bij Schelde Keukens betekent: “We ontzorgen onze klanten. Dat begint bij een transparante offerte, waarin we geen loze beloftes doen, maar een scherpe prijs geven die we kunnen uitleggen. Bij de montage, die we laten uitvoeren door een lokaal team van specialisten, eindigt het niet. Ik ben het gezicht van Schelde Keukens en blijf ook na aankoop het aanspreekpunt. Problemen lossen we altijd op. Pas als mijn klant tevreden is, ben ik het ook.” Inmiddels stijgt het aantal tevreden klanten gestaag, constateert Ronner: “We hebben al diverse keukens mogen leveren in de regio”, zegt hij, “maar binnenkort plaatsen we de eerste keuken in Hoogerheide, aan de Wouwbaan. Dat is weer een mooie mijlpaal.”


Tevreden

Schelde Keukens is niet alleen het adres voor wie een nieuwe keuken zoekt, benadrukt Ronner: “Wij houden van mooie, functionele keukens”, zegt hij. “Dat betekent ook dat we mensen helpen die een probleem hebben met hun huidige keuken. Een lekke kraan kunnen we vervangen, voor een kapot apparaat kunnen we een nieuw leveren en problemen met werkbladen of deurtjes lossen we op. Geen probleem is voor ons te groot, maar het omgekeerde geldt ook. Gisteren nog kwam er iemand die op zoek was naar een nieuwe zeefplug voor de spoelbak. Grote keukenzaken kunnen – of willen – daar niet bij helpen, maar wij wel. Het gaat er niet om hoe groot de aankoop van een klant is, het gaat erom dat hij tevreden weggaat."


Schelde Keukens is gevestigd aan de Huijbergseweg 1 in Hoogerheide en is van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend. 

Binnenkort meer informatie op www.scheldekeukens.nl