Afbeelding
Foto:

Mode zien, voelen en beleven bij Henri's Ladies & Gents

HOOGERHEIDE – Tijdens de lockdowns van de afgelopen jaren was “online” het toevluchtsoord voor winkels, ook voor Henri’s Ladies & Gents. Toch is Bram Beening blij dat zijn winkel eindelijk weer een echte winkel kan zijn. Er gaat immers niks boven mode zien, voelen en beleven.


“Online hebben we veel moois bereikt, maar in ons hart zijn we geen online speler. Een echte winkel zijn, midden in een dorp, dat is waar wij goed in zijn. Dat we dat nu weer kunnen doen is heel fijn, dat heeft iedereen gemist.” Bram Beening is blij dat hij en zijn team weer kunnen doen waar ze het beste in zijn: ondernemen, klanten adviseren en zorgen dat ze de nieuwste mode op de leukste manier kunnen beleven.

“Eindelijk konden we weer een modeshow en speciale weekends organiseren!” zegt Bram, “daar zijn we echt heel erg blij mee. De laatste modeshow was in september 2019, daarna was er niks meer mogelijk. Afgelopen woensdag stonden we allemaal te popelen, de modellen, DJ Dave en onze collectie was er ook meer dan klaar voor. Veel modeliefhebbers hebben genoten." 

Bezoekers van Henri’s modeshow kregen een kleurrijke en fleurige collectie te zien. Bram: “Het eerste kleurbeeld van State of Art is bijvoorbeeld oranje. Waarschijnlijk met het WK Voetbal in het achterhoofd, maar het reflecteert het beeld van de mode als geheel: die is kleurrijk, fleurig en gezellig. Logisch ook, want mensen gaan weer naar feestjes! We zijn enorm druk met het maken van trouwpakken, ook iets dat we enorm hebben gemist. In onze rekken is Pom Amsterdam een nieuwe naam, een merk dat bekend staat om zijn leuke, feestelijke outfits. Ook in de herenmode zie je meer kleur. Zomerjassen vind je niet meer, nieuw is de “tussenjas”, een lichte jas met gebreide mouwen die comfortabeler en relaxter aanvoelt dan een traditionele zomerjas. Dat geldt dit seizoen ook voor de broeken, die lekker ruim zijn. Ontspannen en kleurrijk, dat is het modebeeld.”


"Ontspannen en kleurrijk, dat is het modebeeld"