Afbeelding
Foto: Bep

Verkrijgbaar bij Sebregts Mode
Merk NZA steeds populairder

OSSENDRECHT - Drie jaar terug besloot Sebregts Mode de samenwerking aan te gaan met het Nederlandse Merk New Zealand Auckland (NZA). Niet bij iedereen bekend, maar nu steeds populairder.


Hier in West-Brabant waren ze op dat moment ondervertegenwoordigd en Sebregts Mode durfde de uitdaging wel aan. Langzaam het merk uitbouwen in West-Brabant, dat was het idee. Gesteund door bekende Nederlanders op tv, die het regelmatig dragen, zoals onder anderen Rick Nieman en Yuri Mulder, wordt het merk bij iedereen steeds bekender en daarom ook steeds populairder. Vlotte herenmode, leuke sweaters, ijzersterke polo’s  de collectie is erg breed en daarom door velen te dragen. 

Sebregts Mode heeft er geen spijt van om de samenwerking met dit merk aan te gaan, en de verkoopcijfers bevestigen dat. Adri Sebrechts: "Elk jaar verkopen we steeds meer, de groei zit er nog steeds in en daar zijn we erg blij mee. De collectie bestaat uit meerdere leveringen, waarbij aan het begin van het voorjaar de sweaters en pullovers binnen komen, en naarmate het warmer wordt, wordt de collectie ook meer zomers. De collectie is anders dan andere merken, ze letten heel erg op details, en werken veel met kleur." 

Sebregts Mode en New Zealand Auckland, een goed partnerschap!

Afbeelding