Nieuw modeseizoen 2022

HOOGERHEIDE - Bij Daalmans Mode stroomt de lente de winkel binnen. De athleisure trend is weer terug in beeld: een combinatie van streetstyle met een gezonde levensstijl, iets waar we dit jaar veel belang aan hechten. Durf te stoeien met sport- en loungekleding en combineer bijvoorbeeld een hoodie met een comfortabele sweatbroek. Een hippe sneaker eronder maakt het plaatje compleet. Je kunt dan vol zelfvertrouwen “downtown” gaan.


Onze merken Tramontana, Geisha, Freequent, 20to (nieuw merk) spelen goed in op deze trend. Tramontana heeft een sportieve rok in haar collectie met een elastische tailleband, die zich goed laat combineren met een hoodie. 

De kleuren die wij brengen dit seizoen zijn koraalrood, olijfgroen, rood-wit-blauw, zwart, wit, pasteltinten zoals mintgroen, zachtroze en lichtblauw. 

Jurken en rokken zijn ook goed vertegenwoordigd deze lente. Veelal in vrolijke bloemenprints of zomerse streepdessins. Comme Ca heeft mooie linnen jurkjes in haar collectie.


Beenwijdte

Broeken zijn er in allerlei varianten wat lengte betreft. Je blijft naast de toenemende flarepants ook de skinny broeken nog gewoon zien. Een populair model van Para Mi op dit moment is de “Bobby”. Een loose-fit pasvorm, die wat wijder rond de benen zit. Bij het broekenmerk C.RO is model “Suzanne” populair, die ook meer beenwijdte heeft. De Suzanne is er in verschillende kleuren en kost 79,95. 


Donsjacks

Zomerjassen dit seizoen van het Deense merk Etage, een milieubewust bedrijf, dat zich focust op recycling en gebruik maakt van zonne-energie. Deze zomer brengen zij modische lichte donsjacks in frisse kleurtjes en sportieve outdoor jacks. Naast eerder genoemde merken hebben wij Lizzy & Coco, Myrna by Ned, Comme Ca en Signature in huis. Meer informatie hierover kun je vinden op www.daalmansmode.nl. Ga voor dagelijks nieuws naar onze Facebookpagina of volg ons via Instagram.


Hoopvol

Ondanks alles kijken wij toch weer uit naar een gezellig modeseizoen. De wereld is sterk aan het veranderen en wij veranderen mee. Gelukkig geen mondkapje meer, dus weer volop de gelegenheid voor een vriendelijke blik en warme glimlach. Dit is veel belangrijker dan we misschien wel denken. De lente is mooi en zonnig begonnen en dat stemt ons hoopvol.

Uiteindelijk komt alles goed. Graag tot ziens!