Afbeelding
Foto:

Leerlingen MollerJuvenaat in actie voor gevluchte kinderen uit Oekraïne

BERGEN OP ZOOM – Nu het gebouw van Avondvrede aan het Bolwerk in gebruik genomen gaat worden door de gemeente Bergen op Zoom als opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen, willen de leerlingen van het MollerJuvenaat, het huidige Mollerlyceum en Gymnasium Juvenaat, gezamenlijk hun nieuwe buren welkom heten, ontvangen en steun bieden tijdens deze voor hen zware periode.

 

De leerlingenraden van beide scholen hebben de handen ineen geslagen en kijken samen naar mogelijkheden om de gevluchte kinderen die aan het Bolwerk gehuisvest worden, zich welkom te laten voelen in Bergen op Zoom. De leerlingen van het MollerJuvenaat hopen dat de oorlog snel tot een einde komt, tot die tijd willen ze gastvrijheid tonen door ondersteuning te bieden in deze moeilijke tijd.


Laatste soos van seizoen Huiskamer Halsteren

HALSTEREN - Op zondag 27 maart is eenieder tussen 13.00 en 16.00 uur weer hartelijk welkom om onder het genot van een bakje koffie of thee (2de gratis) gezellig te ontspannen in de soos bij de Huiskamer van Halsteren op plein Vogelenzang.

Op deze middag zijn er verschillende activiteiten waar u aan kan deelnemen, zoals sjoelen, rummikub, breien/haken of gewoon gezellig samen zijn. Dit is de laatste bijeenkomst van dit seizoen, graag zien wij u na de zomer weer terug vanaf 9 oktober 2022. Deze activiteiten zijn vooral gericht op de 55-plussers die het leuk vinden om samen een spelletje te spelen of gewoon onder het genot van een kopje koffie sociale contacten met elkaar uit te wisselen.