De Kanaken en Zeeuws-Brabants Tyrconnell treden weer op!

BERGEN OP ZOOM - REGIO - De Kanaken houden op zondag 3 april wederom samen met Tyrconnell een sessie in Bergen op Zoom. Dit is al vaker gebeurd maar door corona is het helaas al lang geleden. Vanaf 15.00 wordt er in Het Zwijnshoofd, Moeregrebstraat 18, gespeeld en gezongen.


De Kanaken zijn natuurlijk al langer bekend om hun nummers in allerlei talen maar zingen sinds een aantal jaren ook populaire nummers zoals Whisky in the Yar, Botany Bay en The Irish Rover en voegen steeds meer mooie en gewaagde Ierse nummers toe aan het repertoire. Sommige nummers worden 4-stemmig ten gehore gebracht.

Tyrconnell is een Zeeuws-Brabantse band. Naar eigen zeggen spelen zij met zeer veel plezier in kroegen en kerken. Hun naam hebben zij ontleend aan een Iers whiskymerk.

De bedoeling is dat tijdens de sessie van bekende maar ook minder bekende nummers teksten worden geprojecteerd zodat iedereen kan meezingen. Dus voor iedereen die, eventueel onder het genot van een drankje, wil meezingen of gewoon luisteren naar songs en ballads die met veel plezier en enthousiasme worden gebracht: Kom op zondag 3 april om 15.00 uur naar Het Zwijnshoofd.

Tyrconnell en De Kanaken wensen de bezoekers alvast heel veel luister- en zingplezier toe! U bent van harte welkom, toegang is gratis.