Informatie autisme in Wittenhorst

HALSTEREN - REGIO - Op 15 april start AIC Bergen op Zoom weer de bijeenkomsten. Nieuwe locatie is ontmoetingscentrum De Wittenhorst in Halsteren. 


Het Autisme Info Centrum (AIC) is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Autisme (NVA). De kracht van het AIC ligt in het lotgenotencontact, het leren en delen van elkaars ervaringen en het zoeken naar hulp. Daarnaast kunt u er terecht voor informatie en documentatie. 


Website

Benieuwd wat wij als AIC allemaal gaan doen, of wat de NVA regio Noord-Brabant/Zeeland allemaal doet en eventueel kan betekenen voor jou, neem dan een kijkje op onze website www.nva-nb.nl


Vrijwilliger

Lijkt het je leuk om ons te komen helpen als vrijwilliger, dat kan ook. Neem dan contact op met de coördinator van AIC Bergen op Zoom via coordinatorboz@nva-nb.nl

We hopen snel elkaar fysiek te mogen begroeten tijdens een van onze bijeenkomsten. Heb je ondertussen vragen, stel deze gerust aan onze coördinator via bovenstaand mailadres.


Bijeenkomsten

Op de volgende dagen zijn onze vrijwilligers aanwezig in onze nieuwe locatie De Wittenhorst, Lindelaantje 1 in Halsteren: vrijdag 15 april (opening van ons nieuwe AIC) 20 mei, 3 juni, 17 juni, 1 juli en 15 juli.

De precieze invulling van deze dagen volgt zo snel mogelijk. Houd hiervoor onze social media kanalen in de gaten. Vergeet ons niet te volgen en te liken op Facebook.