Afbeelding
Foto:

English Green Week en Ontdek de Zorgweek

REGIO - Van maandag 14 t/m vrijdag 19 maart is het The English Green Week voor Scalda-studenten van opleidingen in de branches bloem, groen en styling, dierverzorging, teelt, veehouderij, paardensport en -houderij en loonwerk. 

Na een lange periode van beperkingen, is het eindelijk weer mogelijk om naast het reguliere onderwijs ook leuke en uiteraard leerzame activiteiten te organiseren. Dit jaar heeft Scalda voor het eerst een English Green Week, maar het is zeker de bedoeling dit de komende jaren voort te zetten. Omdat studenten steeds enthousiaster worden om stage te lopen in het buitenland, is het organiseren van zo’n week belangrijk. Zo wordt de Engelse taal op een leuke manier gepromoot en kunnen studenten ook eens op een andere manier aan hun Engelse uitspraak en woordenschat werken. 


Scalda Ontdek de Zorgweek
De afgelopen twee jaar is wel gebleken dat helden in de zorg ontzettend belangrijk zijn. Voor mensen die benieuwd zijn naar de zorgbranche, doet Scalda mee aan de Ontdek de Zorgweek die dit jaar online plaatsvindt van 14 tot en met 18 maart en op locatie van 21 tot en met 25 maart op de Scalda locaties Bessestraat in Goes en Vlietstraat in Terneuzen.