Sebregts Mode heeft er zin in

OSSENDRECHT - Sebregts Mode heeft weer een mooie collectie weten samen te stellen, die geheel voldoet aan de mode van dit voorjaar en zomer. Met de bekende merken weten we elk jaar weer goed te scoren en dat zal ook dit jaar weer het geval zijn. 


Frisse kleuren, mooie prints en draagbare mode. Naast alle basics die elk jaar in de collectie terugkomen, is het mode gehalte met merken zoals Poools en Another Women gegarandeerd. Kortom: laat het voorjaar maar komen! 

Daarnaast hebben we natuurlijk een uitgebreide collectie nachtkleding, van de bekende merken Mey, Schiesser en Triumph, alsmede ook de ondermode van deze merken. Met de BH’s van Mey en Triumph scoren we bijzonder goed. Een goed passende BH is voor elke vrouw belangrijk, omdat de bovenkleding dan ook veel mooier staat. Dus ook op dat gebied kunnen wij u goed adviseren.


Uitgebreid

Bij de herenafdeling introduceren we een nieuw merk, namelijk Casa Moda. Betaalbare heren mode, een goede kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Naast het steeds populairder wordende NZA en merken als Baileys, Giordano, Carter en Davis en Meyer Hosen, is kwaliteit op de herenafdeling gegarandeerd. Dus ook voor heren hebben we een uitgebreid aanbod.

Sebregts Mode heeft er zin in, laten we het leven vieren, gun uzelf iets nieuws, want elke dag realiseer je dat het leven kwetsbaar is. Daar aan toegeven is niet verstandig.

Pluk de dag!