Afbeelding
Foto:

Oerlemans Mode is 20 jaar kleurrijk

STEENBERGEN – Oerlemans Mode is al jaren een toonaangevend bedrijf in Steenbergen en ver daarbuiten. Twintig jaar geleden nam de familie Jongmans de modezaak over. Nog steeds brengen zussen Ellis en Annabel kleur in het leven van hun klanten, dit jaar misschien wel meer dan ooit.


Kleur, dat is wat overheerst in het voorjaar van 2022. Feestelijke kleuren dus, voor een modezaak die een feestelijk jaar beleeft. Bij dat jubileum staat Oerlemans Mode later nog stil, nu de coronamaatregelen zijn opgeheven zijn Ellis en Annabel drukdoende met het bedenken van mooie plannen. Voor het zover is, is er nog genoeg te beleven bij Oerlemans Mode want nog los van het jubileum is de voorjaarscollectie al een feestje, voor zowel dames als heren. “Dit jaar is het modebeeld vooral heel veelzijdig”, zegt Ellis, “zoek je een high-waist, een flared, een lager model of een klassieke broek, dan kun je het allemaal vinden. Ook uni, print of zelfs de culotte vind je in onze collectie. Bij de truien, vesten en blouses zie je veel pofmouwtjes, en shirts en blouses hebben vaak leuke ruches. De leukste merken als Geisha, Studio Anneloes en Street One leveren om de paar weken bij ons, dus er is altijd wat nieuws te bewonderen. Deze zomer zorgen we weer voor voldoende rokken en jurkjes in verschillende prints en lengtes.”

Ook bij de herenmode is het kleur wat de klok slaat. Annabel en Ellis vertellen over kleuren als limegroen, mintgroen en zacht geel: “Maar je ziet zelfs roze en oranje, allemaal afgezwakt tot mattere, poederachtige tinten. Dat maakt veel mooie combinaties mogelijk. Leuk is dat de cargobroek weer terug is van weggeweest, mét z’n stoere uitstraling en zakken aan de zijkant. Overhemden zijn er in unikleuren, maar ook met prints vol leuke details. Bovendien zijn overhemden steeds vaker van jersey-kwaliteit, zodat het draagcomfort nog beter is. Het nieuwe merk in de herencollectie is Qubz, het broertje van No Excess, met een wat cleanere en sportievere uitstraling.” De voorjaarscollectie schittert dus in de rekken, maar klanten kunnen ook nog profiteren van de najaarscollectie. 

Daarvoor opent Oerlemans Mode op 10, 11 en 12 maart haar speciale Outletwinkel, aan de Grote Kerkstraat 19 in Steenbergen. "Dat worden drie leuke dagen”, beloven Annabel en Eliis. De outlet van Oerlemans Mode is donderdag 10 maart geopend van 10.00 tot 17.00 uur, op vrijdag 11 maart van 10.00 tot 20.00 uur en zaterdag 12 maart van 10.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding