Afbeelding
Foto:

Altijd nieuws bij Borremans

HOOGERHEIDE – Een goede winkel weet haar klanten steeds weer opnieuw te verrassen. Dat is de filosofie van Borremans Schoenmode, waar de collectie altijd wat nieuws te bieden heeft.

Ook bij Borremans Schoenmode is iedereen blij het gewone leven weer te kunnen oppakken. Zonder mondkapjes of beperkingen en met een uitgebreid, actuele collectie. “Aan onze goede moed ligt het niet!”, lacht ondernemer Bart Borremans, “wij zijn klaar voor het nieuwe seizoen!” In dat nieuwe seizoen is de mode flink veranderd, vertelt Bart: “Naast het gebruikelijke sneakergeweld zien we steeds meer vrouwelijke schoentjes, als leuke loafers en mooie mocassins. De kleurtinten zijn dit seizoen heel mooi. Fuchsia, groen, mooie blauwtinten. Een groot contrast met het strakke wit en beige van de afgelopen jaren. Het mooie is dat de tinten van nu naadloos aansluiten bij de tinten die je in kleding ziet. Mooie combinaties zijn nu meer mogelijk dan ooit!”

In de jacht naar steeds nieuwe merken en bijzondere aanvullingen voor de collectie doet Bart Borremans regelmatig mooie vondsten. "We hebben weer veel nieuwe merken in onze schappen”, zegt hij. "Bibi Lou bijvoorbeeld, en Babouche. Allebei leuke modemerken, met heel mooie, vrouwelijke loafers. DSquared2 vult dat aanbod aan met luxe sneakers, en ook de schoenen van Scotch & Soda en Hoff zijn heel bijzonder. Voor heren hebben we naast alle sneakers ook een uitgebreid aanbod van loafers op een sportieve zool. Alle elementen voor een mooie zomer zijn aanwezig.” Extra trots is Borremans Schoenmode op het feit dat nu ook de schoenen van Premiata in Hoogerheide te vinden zijn. "Premiata is een luxe, Italiaans sneakermerk, dat heel selectief is in het bepalen van de winkels die haar merk mogen verkopen. Dat wij zo'n merk in onze collectie mogen hebben is natuurlijk wel heel tof!” Borremans Schoenmode toont de leukste en mooiste merken op social media, maar vooral ook in de winkel.

Bart Borremans